Hírarchívum - 2022. november

Indiana Jones-sorozat jöhet a Disney+-ra

Miután úgy tűnik, hogy a Disney lényegében minden IP-ját megpörgeti a streamingszolgáltatásán, idő kérdése volt csak, hogy minden idők legmenőbb régészprofesszora is sorra kerüljön.

Újra mozog a Need for Speed: Unbound

Ha nem is túl hosszan, de újra megnézhetjük mozgás közben a Need for Speed: Unboundot - természetesen A$AP Rocky tolmácsolásában.

MMO készülhet a Horizon alapján

A pletykák szerint a Sony lepacsizott a koreai NCsofttal, az első közös projektjük pedig egy MMO lesz a Horizon-franchise alapján.

Call of Duty: Modern Warfare II - megvan az egymilliárd

Nincs még vége az üzleti jelentések sorának, az Activision Blizzard számaival - köztük két fontosabb mérföldkővel - folytatjuk.

114 millió eladott egységnél jár a Nintendo Switch

A Nintendo közzétette a legutóbbi pénzügyi jelentését, ebből derült ki, hogy a Switch eladásai mára átlépték a 114 millió egységet.

Novemberben is lesz PC Gaming Show

Idén először duplázik a PC Gaming Show, és még ebben a hónapban tart egy második eseményt is, amelyen a 2023-ban megjelenő játékok kapják a főszerepet.

God of War: Ragnarök - íme, az első 30 perc!

Már csak egyet kell aludni, és újra belevethetjük magunkat Kratos és Atreus kalandjaiba, aki viszont nem bír addig várni, már most belenézhet a játék elejébe.

A Smite és a RuneScape crossovere a fan service magasiskolája

A szakállas MMO-fanok, a táskás szemű MOBA-császárok és a legelborultabb mémlordok egyszerre bonthatnak pezsgőt: a Smite legújabb crossover-eseményére senki sem számíthatott.

Mégis várható jövőre új Call of Duty-megjelenés?

Az Activision üzleti jelentése szerint 2023-ban is várható új, prémium Call of Duty-megjelenés, Jason Schreier azonban köti az ebet a karóhoz.

Blacktail - nézzünk bele a játékmenetbe!

Friss játékmenet-bemutatóval jelentkezett a Blacktail, amelyből megtudtuk, csak rajtunk áll majd, hogy az erdő jóságos megmentője vagy egy gonosz boszorkány válik-e Baba Yagából.