Hírarchívum - 2022. november

Kilenc hónap után újra talpon a Dark Souls Remastered szerverei

Láthatóan nehéz volt a szülés, de kilenc hónap kihagyás után végre újra elérhetővé váltak a PC-s Dark Souls Remastered szerverei is.

Nézd vissza a Nintendo Indie World Showcase adását!

Ma délután újabb Nintendo Indie World Showcase várható, melynek keretei közt 25 percben tájékozódhatunk a Nintendo Switchre tartó legizgalmasabb indie játékokról.

A Queen ütemein száguldott be a Sonic Frontiers launch trailere

Nem számítottunk rá, hogy éppen Freddie Mercury adja majd a talpalávalót a Sonic Frontiers utolsó előzeteséhez, de hát miért is ne? Csekk a launch trailert!

Frissítve: Kaszát kapott a Project CARS-franchise

Alig pár évvel a Slightly Mad Studios felvásárlása után az Electronic Arts úgy döntött, feloszlatja a versenyjátékokra szakosodott fejlesztőbrigádot, és jegeli a Project CARS-szériát.

A Ubisoft visszatéríti a Prince of Persia-remake előrendeléseit

Habár a Ubisoft kijelentette, hogy nem kaszálták el a Prince of Persia: The Sands of Time remake-jét, az elég beszédes, hogy a kiadó visszatéríti az előrendelők pénzét.

Mobilos Monster Hunter készül a Call of Duty: Mobile fejlesztőinél

A Capcom összefogott a Tencenttel annak érdekében, hogy mobilokon terjeszkedhessen tovább a méltán népszerű Monster Hunter-sorozat.

Elkészült a God of War: Ragnarök videótesztünk!

Kratos nem csak az északi istenekre, hanem mondhatni, hogy a játékiparra is rárúgta az ajtót a 2018-as God of War-epizóddal. A fejlesztők rettenetesen magasra tették a lécet, ám az új kaland még erre is képes volt rálicitálni.

Ed Sheeran adja a talpalávalót az új Pokémon-trailerben

Egy trailer erejéig ismét belenézhetünk az új Pokémon-játékokba, amit ráadásul különleges zenei aláfestés mellett élvezhetünk.

Frissítve: Úgy tűnik, Shawn Levytől is érkezik majd egy Star Wars-film

Lapértesülések szerint a mostanában igen felkapott rendező is hozzáteszi majd a magáét a Star Wars-univerzumhoz - vajon állandó harcostársa, Ryan Reynolds ebben a projektjében is szerepet kap?

Több mint 160 hibát javít a God of War: Ragnarök első frissítése

A készítők szerint "erősen ajánlott" azonnal letölteni a God of War: Ragnarök első frissítését, amely számtalan hibát csiszol ki a játékban.