Hírarchívum - 2022. november

Gears of War-filmet és animációs sorozatot készít a Netflix

Lassan másfél évtizede pedzegetik a Gears of War-film ötletét, a Netflix azonban most hivatalosan is bejelentette: érkezik Marcus Fenix és bandája egy élőszereplős filmben, és egy rajzfilmsorozatban is képernyőre kerülnek.

Jól halad az új Mass Effect fejlesztése

Az N7-nap alkalmából a BioWare egy rövid teasert tett közzé, valamint megnyugtatták a rajongókat arról, hogy jól halad az új Mass Effect fejlesztése.

Fél évig lesz PlayStation 5-exkluzív a Final Fantasy XVI

Azt eddig is tudni lehetett, hogy megjelenéskor PlayStation 5-exkluzív cím lesz a Final Fantasy XVI, egy nemrég közzétett reklámból pedig azt is megtudhattuk, meddig marad az.

Bemutatták a Stranger Things VR-t

Új Stranger Things tematikájú VR-játék érkezik, melyben Vecna karakterét irányítva élhetünk át egy teljesen új kalandot.

Bemutatkozott az Overwatch 2 új hőse, Rammatra

Rammatra lesz az első hős, aki az Overwatch 2 megjelenése után csatlakozik a játék népes karakterkínálatához. Most közelebbről is megismerhetjük a történetét.

Brit toplista: nem talált legyőzőre a Call of Duty: Modern Warfare II

A második héten is sikerült megőriznie az elsőségét a Call of Duty: Modern Warfare II-nek, a tabella alsóbb részén viszont történtek változások.

Szellemlovas is beköszön a Marvel's Midnight Suns legújabb előzetesében

Folytatódik a Marvel's Midnight Suns karaktereit bemutató videósorozat, ezúttal a Szellemlovassal ismerkedhetünk meg közelebbről.

Modern Warfare II-játékosok XP-kódokat lopnak, és online árulják őket

Kisebb felfordulást okozott a Modern Warfare II Jack Link's Spicy Dill Pickle kampánya, amely dupla XP-t ad az amerikai játékosoknak, miután rájöttek, hogy sok csomagoláson már használt kód van.

A Riot új kampánnyal áll ki a nők mellett: érkezik a Rising Stars

"Minden esportban résztvevő játékosnak éreznie kell, hogy befogadják és szívesen látják."

A Battlefield 1 újra bekerült a Steam top 10-es listájába

Mind a Battlefield 1, mind a Battlefield V több játékost számlál, mint a Battlefield 2042.