Hírarchívum - 2022. november

Forspoken - bevezetés a mágia rejtelmeibe

Folytatódik a Forspoken játékmenetét alaposabban is bemutató videósorozat: ezúttal a varázslás rejtelmeibe vezetnek be minket a készítők.

A kutyát sem érdekelte a PC-s Sackboy: A Big Adventure

A Sackboy: A Big Adventure számítógépes átirata a lehető legrosszabb időzítéssel jelent meg, és nem is kapott túl nagy hírverést - meg is lett az eredménye.

Megérkeztek az Epic Games Store heti ajándékai

Természetesen ezen a héten sem hagy minket ajándékok nélkül az Epic Games Store: lássuk, hogy milyen játékokkal készült az üzlet erre a hétre!

World of Warcraft: Dragonflight - folytatódik a Legacies-videósorozat

Megérkezett a Legacies-videósorozat második felvonása. Nozdormu ezúttal Deathwing árulástörténetével hangol bennünket a Dragonflight premierjére.

Frissítve: Januárban érkezik a The Last of Us-sorozat az HBO Maxra

Újabb értékes taggal bővül a videójátékokból készült sorozatok listája. A The Last of Us hivatalos előzetese immár landolt az HBO Maxon is, és vele együtt a premierdátum is.

Az EA bevételeinek háromnegyedét a live service-címek hozzák

Eddig is tudtuk, hogy egy okosan felépített live service-modellel milliókat lehet nyomtatni, az azonban mégis meghökkentő, hogy a mikrotranzakciók mekkora bevételt termelnek az EA-nek.

Egy új kaszt, a Death Knight is csatlakozik a Hearthstone-hoz

Rajongók millióinak legnagyobb vágyát teljesíti a Hearthstone March of the Lich King expanziója. A bővítmény egy vadonatúj játszható kasztot, a Death Knightot hozza magával.

A Game Passre tart a Dune: Spice Wars is

A novemberi listán még nem szerepelt, a Microsoft azonban később megerősítette, hogy a Dune: Spice Wars is eltalál a PC Game Pass kínálatába.

Határozatlan ideig késik PS5-ön a Football Manager 2023

Arról volt szó, hogy idén novemberben már PlayStation 5-ön is megjelenik a legújabb Football Manager, a Sports Interactive csapata azonban ezen az egy platformon kénytelen volt elnapolni a játék megjelenését.

Level Zero - maradj a fényben!

Ígéretes aszimmetrikus online horrorjátékot mutatott be a tinyBuild. A Level Zero tudósai fegyvertelenül, csakis a pislákoló fény biztonságára hagyatkozva élhetik túl a vérfagyasztó idegenek támadását.