Hírarchívum - 2022. november

A 20 éve fejlesztés alatt álló Dwarf Fortress a jövő hónapban végre a Steamre kerül

A Dwarf Fortress egy olyan játék, ami megakadt a fejlődésben a crafting, a túlélés és a szörnyű látványvilág terén is, azonban a jövő hónapban egy egészen más Dwarf Fortress válik elérhetővé a Steamen.

Megerősítették a FIFA 23 World Cup módjának megjelenési dátumát

Az ingyenes frissítés a Switch kivételével minden platformra megjelenik november 9-én, a FIFA Mobile-ra pedig november 8-án érkezik.

A Dead by Daylight új fejezete a középkorba kalauzol bennünket

A Dead by Daylight: Forged in Fog című fejezete visszahozza a középkor lovagját, ám ez nem egy kedves úriember, aki védi a hölgyeket...

Retteghet a Sims: érkezik a Paralives

A Maxis bejelentette a The Sims 5-öt, de a várakozási idő alatt felbukkant egy másik életszimulációs videójáték. A Paralives vajon le tudja lökni trónusáról a Simset?

A Fortnite Skywalker-hete elhozza nekünk a Star Wars hőseit a játékba

A Fortnite az elmúlt években rengeteg Star Wars-crossoverrel készült, de Leia, Luke és Han Solo valamiért még nem jelent meg a játékban. Mostanáig.

Az új Monkey Island és a Vampire Survivors a Game Pass novemberi kínálatában

A Microsoft ebben a hónapban is sokszínű játékpalettát kínál a Game Pass-előfizetőknek. Lehetőségünk lesz kipróbálni a The Walking Dead: A New Frontier, a Ghost Song és a Return to Monkey Island játékokat is.

Brit toplista: hatalmasat nyitott a Call of Duty: Modern Warfare II

Jöjjön egy hír, amin senki nem fog meglepődni: a brit eladási lista élén rajtolt az új Call of Duty. A Modern Warfare II megjelenése azonban jóval erősebb volt a korábbi évek epizódjaihoz képest.

Már 25 milliónál járnak a PlayStation 5 eladásai, de zuhant a videojátékos profit

Jókora mérföldkövet tudhat maga mögött a PlayStation 5, de a magasra rúgó költségek és a viszonylag gyenge negyedév miatt így is jelentősen megzuhant a profit a Sony videojátékos ágán.

Előzménysorozatot kap a Péntek 13

Újra életre kel a Péntek 13-franchise... nagyjából. A Peacock katalógusában jelenhet meg a Crystal Lake, a produkció mögött pedig a Hannibal-sorozat atyja, Bryan Fuller áll majd.

Nagyon hű lesz a filmhez a Killer Klowns from Outer Space: The Game

Az 1988-as VHS-horrort feldolgozó Killer Klowns from Outer Space: The Game ugyan egy aszimmetrikus online játék lesz, a helyszínek azonban kísértetiesen hasonlítanak majd a filmben látottakhoz.