Hírarchívum - 2022. március

Új kampánnyal gazdagodik a Solasta

A Solasta: Crown of the Magisterben a megjelenés óta kizárólag egy hivatalos kampányt találhattunk meg. A fejlesztők úgy döntöttek, ideje bővíteni a lehetőségeket: újabb húszórányi izgalommal hamarosan érkezik a Lost Valley.

Előzetesen a Ms. Marvel, megvan a premierdátum is

A Disney+-on parádézó szuperhősök következő képviselője is megkapta az előzetesét és egyúttal a premierdátumát is. Kamala Khan szuperhősrajongóból válik maga is hőssé a Ms. Marvel epizódjai alatt.

Íme, mit ad még az Xbox Game Pass márciusban

Március második felében snowboardra pattanhatunk, versenyautó volánja mögé ülhetünk vagy ellátogathatunk a vadnyugat egy szokatlan változatára is az Xbox Game Passnek hála.

Babylon's Fall - a játékosok segítségét kérik

A Square Enix és a PlatinumGames közös játéka jött, látott és nem zavart sok vizet. A Babylon's Fall nem gyűjtött túl sok játékost magának, a fejlesztők ezért kikérik a meglévő rajongók véleményét, hogy mivel tudnák vonzóbbá tenni az alkotásukat.

Dátumot kapott a Monster Hunter Rise: Sunbreak

A Monster Hunter Rise idén nyáron az első nagy kiegészítőjére készül. A Capcom mai műsorában hasznos információkat tudtunk meg a Sunbreakről, egyebek mellett a megjelenés konkrét dátumát is.

Brit toplista: a Gran Turismo 7 tartja az aranyat

Amint a Gran Turismo 7 megjelent, rögtön tarolt is a brit dobozos játékeladások toplistáján. Egy héttel később még nem akadt kihívóra, és ismét magáénak tudhatja a dobogó csúcsát.

Bemutatkozott az Ashen alkotóinak új játéka

Mágiával, puskaporral és ősi istenekkel készül a Flintlock: The Siege of Dawn. Az Ashen mögött álló A44 Games következő játéka egy nyíltvilágú akció-szerepjáték lesz, középpontban egy harcossal és mágikus társával.

Gondok vannak a next-gen GTA Online-nal

Mielőtt nagyon nekiugrotok a GTA Online-ban dédelgetett karakterek migrálásának, érdemes tudni, hogy akad egy kis bökkenő a költöztetéssel, vagyis jól fontoljátok meg, mikor cuccoltok át a next-gen változatra.

Jól alakulnak az Uncharted-film globális bevételei

A Box Office Mojo adatai szerint az Uncharted-film globális bevételei elérték a 300 millió dollárt. Ezzel az eredménnyel Nathan Drake kalandjának filmes kitérője az összes Tomb Raider-filmet maga mögé utasította.

Bemutatkozott a Dune: Spice Wars új frakciója

Kezdetben négy frakció közül választhatnak majd a Dune: Spice Wars játékosai. Közülük kettő már ismert volt, a Shiro Games azonban nemrég bemutatta a harmadik csoportot, a csempészeket.