Hírarchívum - 2022. március

Ray tracing- és HOTAS-támogatást kapott a Chorus

A Chorus szélsebes űrcsatái eddig is remekül festettek, de a sugárkövetésnek köszönhetően mostantól még látványosabb lesz Nara kalandja. Emellett a keményvonalas fotelpilóták is örülhetnek egy fontos újdonságnak.

Elhagyja a Tom Clancy's brandet az XDefiant

Tavaly nyáron mutatkozott be a Tom Clancy's XDefiant, a játékosok egy része azonban nem nézte jó szemmel, hogy az elhunyt háborús regényíró nevét a valóságtól elrugaszkodott játékon látják. A Ubisoft hallgatott a közönségre.

Jókora frissítést kapott az Elden Ring

Megérkezett az Elden Ring 1.03-as sorszámú frissítése, amely egy új karakterrel, kibővített küldetésekkel és számos balanszváltoztatással várja a leendő Elden Lordokat. A Mimic Tear Ash kedvelői nem fognak örülni.

Ez történt az ID@Xbox indie-eseményen

Mindenféle csinnadratta nélkül zavarta le tegnap a Microsoft a korábban már beharangozott ID@Xbox indie-eseményét, ahol jó sok előzetest kaptunk, és néhány bejelentésre is futotta.

A Dino Crisis producere is dolgozik az Exoprimalon

Múlt héten mutatkozott be a Capcom vadonatúj játéka, az Exoprimal, ami egy jövőben játszódó dinoszauruszinvázió történetét meséli majd el. Most kiderült, hogy a játékon a Dino Crisis-sorozat egykori producere is dolgozik.

Újabb színésznővel erősített a Madame Web-film

Az Eufória és a Fehér Lótusz sztárjával, Sydney Sweeney-vel erősít a Dakota Johnson főszereplésével készülő Madame Web-film, ami a Sony Pókember-univerzumának egy újabb állomása lesz majd.

Szigorítja a Netflix a fiókok megosztását

A Netflix egy blogbejegyzésben jelentette be, hogy véget vet a felhasználói fiókok korlátlan megosztásának. Egyelőre csak néhány országban tesztelik az új funkciót, de valószínűleg később globálisan is bevezetik a szigorítást.

Májusban jelenik meg a Sniper Elite 5

A Rebellion bejelentette, hogy a tavaly év végén leleplezett ötödik Sniper Elite május végén jelenik meg. Karl Fairburne ezúttal Franciaországot próbálja megtisztítani a náciktól.

The Quarry - készül a Supermassive új horrorjátéka

Nagy leleplezésre készül az Until Dawn és a The Dark Pictures-antológia stúdiója. A címet már ismerjük, holnap délután pedig teljes pompájában bemutatkozik a The Quarry.

Returnal - 18 perc az Ascension DLC-vel

Egy hét múlva megérkezik a Returnal nagyszabású kiegészítője, az Ascension, a Housemarque csapata pedig úgy döntött, hogy élesben vezetnek végig bennünket Sziszüphosz tornyán.