Hírarchívum - 2022. március

A nyáron startol el teljesen az Apex Legends Mobile

Az Apex Legends Mobile már megkezdte a korlátozott hozzáférésű tesztjét, de a korai változatot hamarosan világszerte is elérhetővé teszi a Respawn. Emellett az is kiderült, hogy a teljes megjelenésre a nyáron számíthatunk.

Damon Lindelof is Star Wars-filmen dolgozik?

A pletykák szerint a Lostot és a Watchmen-sorozatot is jegyző Damon Lindelof már nagyban dolgozik a Star Wars-filmjén, amely kapcsán azután kereste meg a Lucasfilm, hogy jelezte: ő is szívesen hozzátenné a magáét az univerzumhoz.

A Riot bevásárolta magát az Arcane alkotóiba

Bár sok részletet nem ismerünk az üzlettel kapcsolatban, a Riot Games bevásárolta magát az Arcane című animációs sorozatot jegyző Fortiche-ba. Így még szorosabb kapcsolatot ápolhat a két cég.

Változik egy picit a S.T.A.L.K.E.R. 2 címe

Habár a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztése szünetel az orosz-ukrán háború miatt, a GSC Game World eszközölt egy apró, de fontos változtatást a játék alcíme kapcsán - szintén az invázió eredményeként.

Új sorozat rebootolhatja Daredevil sztoriját

A pletykák szerint egy Daredevil-rebootot is betáraztak a Disney streamingszolgáltatására, igaz, ennél több részletet nem tudtunk meg az új adaptációról.

Tizennégy percig mozog a Hogwarts Legacy

Az ígéreteknek megfelelően tegnap különkiadással jelentkezett a State of Play műsora, ahol a főszerepet az idén megjelenő Hogwarts Legacy kapta. Közel negyedórás gameplay bemutatót kaptunk, amelyből egy sor részletre fény derült.

Júliusban érkezik a Netflix Resident Evil-sorozata

Javában pörög a Resident Evil-láz a Netflixnél (inkább kevesebb, mint több sikerrel), így idén nyáron sem ússzuk meg a zombiinváziót. A streamingszolgáltató bejelentette: a nyár közepén debütál az élőszereplős Resident Evil-sorozat.

Hivatalos: az Amazon felvásárolta az MGM-et

Óriási film- és sorozatrepertoárral bővül az Amazon tárháza, az óriásvállalat ugyanis hivatalosan is bekebelezte a Metro-Goldwyn-Mayer médiatársaságát. A hollywoodi legenda 8,45 milliárd dollárért kelt el.

Bemutatkozott a The Quarry

Az Until Dawn és a The Dark Pictures-széria fejlesztőcsapata bemutatta a legújabb horrorjátékát. A The Quarry egy csapat táborozó tinédzserről szól, akik a vadászidény kezdetekor a puskacső rossz oldalán találják magukat.

Megérkezett az Epic Games Store legújabb ajándéka

Ismét elszaladt egy hét, az Epic Games Store pedig egy újabb ingyenes játékkal vár bennünket. Ezúttal egy trippes pszichológiai horrorjátékot vághatnak zsebre a bátrabb érdeklődők.