Hírarchívum - 2022. március

Starfield - társak, frakciók és döntések

Újabb fejlesztői videóval jelentkezett Todd Howard és a Starfield fejlesztőcsapata, hogy megvitassák, mitől lesz igazán kiemelkedő a Bethesda következő nagyszabású szerepjátéka, a Starfield.

Négy csapattal kötött szerződést a Private Division

Egyre több indie játékra veti ki a hálóját a Take-Two leányvállalata, a Private Division. A kisebb címekre szakosodott kiadórészleg támogatja majd a Die Gute Fabrik, az Evening Star, a Piccolo Studio és a Yellow Brick Games projektjeit is.

Júliusban érkezhet PC-re az Uncharted 4-kollekció

Nathan Drake kalandjai még soha nem jutottak el olyan széles közönséghez, mint az elmúlt hetekben, de a kincsvadász hódítása még nem ért véget. Úgy tűnik, a nyár közepén érkezhet meg a PC-s táborhoz a Legacy of Thieves Collection.

Így fest az újgenerációs MotoGP 22

Nincs már túl messze a MotoGP 22 premierje, így eljött az ideje, hogy a Milestone csapata bemutassa, hogyan festenek élesben a száguldó vasparipák. Az első gameplayt ráadásul az új split-screen móddal leplezték le.

Őrült száguldozást ígér a Redout folytatása

Vadonatúj előzetest kapott a Wipeout- és az F-Zero-sorozat előtt tisztelgő Redout folytatása. A friss kedvcsináló az új játékmenet-pillanatok mellett azt is bemutatja, mit is kínál majd az év végére időzített játék.

Visszatér a Csizmás kandúr

Közel egy évtizednyi kihagyás után idén ősszel ismét láthatjuk a Shrek második részében felbukkant Csizmás kandúrt, aki azóta több önálló animációs filmet is kapott. Az új epizódban Salma Hayek és Antonio Banderas is visszatér.

Mindent kisajtol a PS5-ből a Ghostwire: Tokyo

Nyakunkon a Ghostwire: Tokyo megjelenése, a játék PS5-ös változata pedig igyekszik majd kiaknázni a konzol adta lehetőségeket. Hat különböző grafikai mód közül válogathatunk, és a DualSense képességeiről sem szabad megfeledkezni.

Befutott a Tiny Tina's Wonderlands gépigénye

Már csak másfél hét van hátra a Tiny Tina's Wonderlands megjelenéséig, így a Gearbox végre lerántotta a leplet a játék PC-s változatának pontos rendszerkövetelményéről.

12 millió eladott példánynál jár az Elden Ring

A FromSoftware és a Bandai Namco nemrég kiadott egy sajtóközleményt, amiben megerősítették, hogy Japánban már egymillió eladott példánynál jár az Elden Ring, míg globálisan már 12 millióan küzdenek a The Lands Between világában.

SGF 2022: Idén elmarad az EA Play Live

Az Electronic Arts tájékoztatása szerint idén nem tartják meg az EA Play Live-ot, ugyanis úgy döntöttek, hogy a bejelentésre váró játékaikat inkább szétszórva, külön-külön eseményeken leplezik le.