Hírarchívum - 2006. november

Magyarországon az Xbox 360

2006. november 3-ától több kelet-európai országban, így Magyarországon is kapható az újgenerációs játékkonzol és szórakoztató központ, az Xbox 360.

Késik a Crysis és az Army of Two

Az Electronic Arts a napokban tette közszemle tárgyává negyedéves üzleti beszámolóját, melyből megtudtuk többek között, hogy két játékuk késni fog.

Elkészült a Resistance: Fall of Man

A korábban i8 néven ismert Resistance: Fall of Man az első PlayStation 3-játék, mely munkálatai befejeződtek és most már pedig csak a tömeggyártás van hátra.

Warhammer: Mark of Chaos demótöltés

A Mark of Chaos hatalmas csatákat, masszív területeket, hatalmas részletességet és még egy rakat dolgot ígér. De mi a saját szemünkkel akarjuk látni!

Nintendo Wii a South Parkban!

A PSP-s, X360-as és World of Warcraft-os South Park-móka után újabb - Gamekapocs-olvasókat kiemelten érdeklő - őrület következik! Lányok-fiúk, Wii a South Parkban!

Elérhető az Eragon demója

Hamarosan mozikba kerül a könyv alapján készült Eragon-mozi, mely játékváltozatának X360-as verzióját próbálhatjuk ki, ha leszedjük az anyagot az Xbox Live-ról.

Csúcson a legújabb Sims-kiegészítő - Amcsi toplista

Legutóbbi találkozásunk óta jelentősen megváltozott az amerikai toplista! Több új cím is feltűnik, még több Sims-játék van, valamint a WoW lecsúszott a dobogóról...

Négymagos processzor teszt a HWSW-n!

Nagytestvérünk, a HWSW letesztelte az Intel eslő négymagos processzorát. Kicsit irigykedünk :) Az erő az Intellel van?

Lokálból tölthető az új Sam & Max demója

Megérkezett és lokálból tölthető le a Sam & Max Episode 1: Culture Shock kipróbálható változata. A demót érdemes lerángatni minden rajongónak, hiszen mérete igen csekély.

Hatvan gigás merevlemez X360-hoz?

És megint. Újabb pletyka röppent fel a napokban, mely egy hatvan gigás X360-merevlemez készültét feltételezi. A múltkori száz gigás HDD híre kacsa volt. Lehet, hogy ez igaz?