Hírarchívum - 2006. november

Késik a Half-Life 2: Episode Two

Csúszik ismételten a Half-Life 2: Episode 2 - közölte ma Doug Lombardi, a Valve marketing igazgatója. A játék így csak 2007. nyarán kerül a boltok polcaira.

Fekete kontroller készül az Xbox 360-hoz

Új kiegészítők készülnek a Magyarországon most megjelenő X360-hoz: a vadi új perifériák igen sokba fájhatnak majd a jövőbeli vásárlóknak, ám királyságuk tagadhatatlan.

Már tölthető az Eragon német demója

A Vivendi a mai napon kiadta az Eragon demóját. A program egyetlen hátránya, hogy csak és kizárólag ékes német nyelven hajlandó kommunikálni.

Wii előrendelés és sorbanállás Japánban

Tömött sorokban állnak a japán gamerek, hogy előrendelhessék a három hét múlva megjelenő Wii konzolt, ezzel megkímélve magukat a decemberi hisztériától.

Splinter Cell: Double Agent demó duplázás

Sam Fisher visszatért, méghozzá duplán! Az UbiSoft épp az imént árasztotta el az internetet a Splinter Cell: Double Agent single- és multiplayer demóival.

The Burning Crusade megjelenési dátum

A Blizzard a mai nap folyamán bejelentette a World of Warcraft: The Burning Crusade várva-várt megjelenési dátumát, mely nem más, mint 2007. január 16.

A britek foci helyett inkább versenyeznek

Mindig is tudtuk, hogy a britek imádják a focit, mind a valós életben, mind a TV-ben, mind pedig a számítógépen és a játékkonzolokon. Most azonban...

Folytatódik a nyugati Sims-mánia

Megérkezett a legfrisebb amcsi toplista! Érdekesség, hogy a dobogó helyezettjei tartották pozíciójukat, sőt még a WoW is megtartotta negyedik helyét.

Az első infók a Titan Quest folytatásáról

A PC Gamer karácsonyi (!) számában olvashattuk az első friss, ropogós információkat a Titan Quest nemrégen bejelentett kiegészítéséről, mely jövőre jelenik meg.

Aranyon a Heroes of Might & Magic V kiegészítése

A Might and Magic hivatalos weboldaláról tudtuk meg, hogy a Hammers of Fate alcímet viselő Heroes of Might and Magic V-kiegészítés munkálatai befejeződtek.