Hírarchívum - 2006. november

Elindult a Half-Life2.hu

Múlt hét végén indult a half-life2.hu mely a half-life.hu legújabb verziója, megújult tartalommal sűrűbb hírekkel, végigjátszásokkal, mindennel ami HALF-LIFE.

PlayStation 3-játékok parányi tokokban

Az IGN munkatársai voltak olyan kedvesek, hogy lefotózták nekünk az első PS3-játékok dobozait, miután azokat napokban kapták kézhez szerkesztőségükben.

Kiegészül a Titan Quest, folytatódik a Juiced

Az Electronic Artshoz hasonlóan a THQ is közszemle tárgyává tette negyedéves üzleti beszámolóját - ahogy az előbbi, úgy az utóbbi kiadó is okozott meglepetéseket.

Infernal website a pokolból

A Playlogic nemrég fellőtte az Infernal hivatalos weboldalát: a honlapon rengeteg érdekesség olvasható többek között a játék sztorijáról, fícsöreiről és szereplőiről...

Feloszlott az El Matador fejlesztő gárdája

Alighogy befejezték az El Matador munkálatait a Plastic Reality Technologies kelet-európai srácai, fogták magukat, s lehúzták a rolót. Hogy miért? Fogós kérdés...

Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 PSP-re is

A Ubisoft múlthavi üzleti beszámolójából derült ki, hogy készül a PC-re és X360-ra megjelent Ghost Recon: Advanced Warfighter folytatása. Íme, az első részletek...

Extrák a Lost Planet gyűjtői változatában

A Capcom bejelentette, hogy speciális kiadást terveznek megjelentetni a januárban megjelenő Lost Planet játékhoz - a felturbózott változatt hetven dollárba fáj majd.

Superman ismét visszatér a hónap végén

Révbe értek a Superman: Returns című film alapján készült akciójáték munkálatai - Supermannel tehát legközelebb november 20-án találkozhatunk a boltok polcain.

2008-ban érkezik a Sims 3 és a SimCity 5

Az Electronic Arts negyedéves üzleti jelentéséből sok szép dolgot tudtunk meg még: többek között hivatalosan is bejelentették a The Sims 3-at és a SimCity 5-öt.

Realitásérzet-fokozó

Az interneten járva érdekes dolgokra bukkanhat az ember. Itt van például ez a videó, melyet minden magát játékosnak tekintő emberkének látnia kell.