Hírarchívum - 2006. november

A japán televízióban vezető hír a PS3 premierje

Másról sem hallani a japán híradóban, mint a Playstation 3-ról. A nagyobb áruházak környékén leállították a forgalmat, annyi ember ment utcára a premier alkalmából.

A nagy Playstation 3 hisztéria - fényképekkel

A mai nap abszolút sztárja a Playstation 3. Ezúttal fényképes összefoglalóval jelentkezünk Japánból - sok bulizó emberrel és még több sorban álló vásárlóval.

Tömegek vonultak utcára - Japánban a PS3

Japánban már kapható a Playstation 3. A szigetországba 80000 darabot szállított a Sony, de a helyszíni tudósítást elnézve hamar hiánycikké válhat a masina.

Már tölthető a PS3 1.10-es Firmware javítása

Ahogy elnézem a jelenlegi helyzetet, a Sony is abba a hibába esett, mint oly sok játékfejlesztő cég az utóbbi években ami nem más, mint egy betegség.

Pókember 3 - A sötét oldal

A Pókember előző két része vegyes fogadtatást kapott a nézők felől, de a harmadik epizód bemutatója után szerintem senki se fog kételkedni a sikerében.

Megérkezett a Gothic 3 demója

Már letölthető a JoWooD által pár nappal ezelőtt beígért Gothic 3 demó, így ma már ez a harmadik kipróbálható verzió, amivel kedveskedünk nektek!

A Wii-ellenes játékosok és a Wikipedia esete

Vicces eset történt meg tegnap a Wikipedia online lexikon oldalán - néhány srác ugyanis egy lendülettel törölte az ott található infóbombát a Nintendóról.

Több PlayStation 3-nyitócím munkálata csúszik

Lesújtó híreket tudtunk meg: habár a PlayStation 3 amerikai és japán premierje erősen közeledik, úgy tűnik, hogy több nyitócím nem fog addig elkészülni.

Sherlock Holmes: The Awakened német demó

Ma már a második németül beszélő demót van szerencsénk prezentálni, mely ezúttal a Sherlock Holmes: The Awakened-be enged egy rövid betekintést.

Elkészült a Windows Vista

A Microsoft bejelentette, hogy elkészült a Windows Vista. Az operációs rendszer megjelenése a korábbi pletykákkal ellentétben nem fog késni az Európai Unióban.