Hírarchívum - 2006. november

Magyarországon az első Blu-ray lejátszó

A Samsung 2006. november elején Magyarországon is elsőként helyezi kereskedelmi forgalomba a világ első tömeggyártású Blu-ray lejátszóját.

A nemzetközi sajtó odavan a Gears of War-ért

A játék hivatalos magyarországi premierje november 17-én lesz, de külföldi kollégáink már tesztelték a Gears of War teljes verzióját.

Új mobil konvergencia készülékek a Samsung-tól

A Samsung bemutatja legújabb konvergencia készülékeit, amelyek készen állnak a Mobile WiMAX technológiás alkalmazásokra.

Megjelent a Left Behind: Eternal Forces demója

A mai napon netre került a Dr. Tim LaHaye és Jerry B. Jenkins novellaírók sci-fi könyvei alapján készített Left Behind: Eternal Forces játék demója.

Grand Theft Auto: The Trilogy bejelentés

A Grand Theft Auto rajongói számára egy kisebb karácsonyi meglepetéssel készül a Rockstar, mely egy három játékból álló gyűjtemény lesz.

Splinter Cell: Double Agent javítás

A Ubisoft emberei ma a világ elé tárták Sam Fisher új kalandjának, a nemrég megjelent Splinter Cell: Double Agent-nek az 1.01-es rajtszámot viselő javítócsomagját.

Új többjátékos pálya a Saints Rowhoz

A THQ és a Volition új többjátékos pályát jelentetett meg az X360-exkluzív Saints Rowhoz. A térkép az Xbox Liveról tölthető pár pontért cserébe természetesen...

Információk a BloodRayne-mozi második részéről

Friss információk érkeztek Uwe Boll legutóbb bejelentett szörnyűségéről, a BloodRayne 2-ről. Íme némi morzsa a szereplőgárdát illetően. Hogy oda ne rohanjunk!

Az Electronic Arts adja majd ki a Hellgate: Londont

Megannyi pletykát, érdekességet hallottunk már a Hellgate: Londonnal kapcsolatban, a mostani infó azonban nem csupán érdekes, de hivatalos és biztos is.

Elkészült a Dead or Alive: Xtreme 2

Most kaptuk a hírt, hogy révbe értek az Xbox 360-exkluzív Dead or Alive: Xtreme 2 című sportjáték munkálatai. Az anyag november 14-én kerül boltokba...