Hírarchívum - 2006. november

40 millió eladott PlayStation 2 Európában

A Sony a mai napon bejelentette, hogy a PlayStation 2 gépekből már 40 millió darabot használnak Európaszerte illetve a PAL szabványt alkalmazó országokban.

Battlefield 2142 - ahogy még sosem láttuk

A francia NoFrag magazin egy jópofa Photoshop pályázatot hirdetett, melynek főtémája a Battlefield 2142-ben szereplő lépegető volt. A pályamunkák magukért beszélnek.

Gothic 3 demó közeleg

A JoWooD a minap bejelentette, hogy november 10-én, azaz pénteken még az amerikai megjelenés előtt egy kipróbálható Gothic 3 verzióval kedveskedik nekünk.

Lokálból tölthető a RoboBlitz demója

A Naked Sky Entertainment elérhetővé tette a RoboBlitz demóját, mely éppen a napokban jelenik meg PC-re. A letölthető csomag szerverünkről vihető természetesen.

Elkészült az Untold Legends: Dark Kingdom

Elkészült a PlayStation 3-exkluzív Untold Legends: Dark Kingdom - jelentette be a Sony Entertainment. A játék a következő generációs gép nyitócíme lesz majd.

Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer bejelentés

A 2K Games bejelentette a jövő nyáron mozikba kerülő Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer című filmn TPS-játékadaptációjának készültét.

Valódi hadviselés és fegyverek újra a SOCOM-ban

A milliósnál is nagyobb példányszámban elkelt franchise visszatér a PSP-re és a PlayStation2-re: fogadd el a kihívást, vezesd csatába a nagyszerű SEAL harcosokat.

Töretlen a Vivendi sikere a World of Warcrafttal

A Vivendi Games is rendelkezésünkre bocsátotta negyedéves üzleti beszámolóját, mely a legutóbbihoz hasonlóan ismét nagyon pozitív lett. Ebből szemezgettünk egy keveset...

Kiteljesedett az X360 magyarországi támogatása

Az elektronikus szórakozás új korszaka kezdődött, amikor a Microsoft új játékkonzolja és a hozzá kapható játékok megérkeztek Magyarországra a hétvégén.

2078-ban érkezik a PlayStation 9?

A Sony ismét egy jó kis reklámmal rukkolt elő. Akinek kevésnek tűnnek a hamarosan boltokba kerülő PS3 adottságai, annak érdekes lehet ez a hír!