Hírarchívum - 2006. november

Warhammer: Mark of Chaos demóra várunk

A 3DGamers és a Fileplanet újabb közös világpremierre készül: ezúttal a Warhammer: Mark of Chaos demóját publikálják először e kerek (inkább gömbölyű) bolygón.

Előrendelhető a Halo harmadik része

A sorozatot trilógiává avanzsáló Halo 3 valamikor jövőre meg is jelenik. Addig a GameStop sem restelkedik: előrendelési akciót tűzött ki a játék három verziójához kapcsolódóan.

Calling All Cars - Házibulikra ideális szórakozás

Korábban Criminal Crackdown néven lehetett ismerős a címszereplő játék, ám a fejlesztők az X360-as, eltérő témájú névrokon Crackdownra hivatkozva nevet váltottak.

Silicon Knights: "A PS3 és az X360 ugyanolyan jó!"

A Too Humant fejlesztő Silicon Knights vezetőjének állítása szerint a PlayStation 3 és az Xbox 360 ugyanolyan erős. Hogy miért? Olvassatok tovább...

Megérkezett a Pro Evolution Soccer 6 demója

Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007 néven lehet még ismerős a cím, melynek most érkezett meg a PC-s demója. A letöltésért erre parancsoljatok...

62 Nintendo Wii játék, még idén!

A japán óriásvállalat ma, a Nintendo Wii vészesen közeledő világpremierje alkalmából megnyugtatott minket, hogy idén biztosan nem marad játék nélkül a konzol.

Halo 3 látnivalók érkeztek

Ismét érkezett egy kisebb adag Halo 3 látnivaló, nagy sajnálatunkra ezúttal is csak újságscan formájában. A képek a japán Famitsu magazinból származnak.

Négy napon keresztül ingyenes a The Ship

Bár egyedi ötletekkel ugyan tele van a Steamről elérhető, multiplayer módra kihegyezett The Ship, ám a játékosok körében mégsem olyan népszerű... még.

Harker - a vámpírok végnapjai

Új játékon dolgoznak a Star Wars: Ep III és a Marc Eckos Getting Up készítői. A Harker egy kemény, vámpírgyilkolós horror stuff lesz, érdemes hát megjegyezni a nevét.

The BIGS - Baseballjáték next-gen gépekre

A 2K Sports új baseballjátékot jelentett be, mely PS3-ra, PS2-re, PSP-re, X360-ra és Wii-re készül. A megjelenést körülbelül 2007 nyarára tippelik...