Hírarchívum - 2006. november

Call of Duty 4 készülőben?

Forrásunk szerint az Infinity Ward-nál már készül a Call of Duty 4. Ez a csapat készítette a játék első két részét, és tőlük származik maga a COD ötlete is.

Medieval II: Total War szerdától a Steamen is

A Creative Assembly új stratégiája is megvásárolható lesz a Steamen keresztül - jelentette be a rendszert fejlesztő Valve. Lustább vásárlóknak ideális megoldás...

Jövőre csúszott át a Two Worlds megjelenése

Ismét késik a sokak által csak Oblivion-verőként megbélyegzett, európaiak által fejlesztett RPG. A legfrissebb hírek szerint a Two Worlds csak jövőre jelenik meg.

PSP-re is portolják a Full Auto második részét

A Sega bejelentette, hogy az eredetileg PS3-exkluzív Full Auto 2: Battlelines PSP-re is elkészül. A második rész nem mellesleg az újgenerációs konzol nyitócíme lesz.

Több mint 450 új kép galériánkban

A vasárnap a képekről szól itt, a GK-n. Most sem voltuk restek összegyűjteni hát az elmúlt idők legfrankóbb képeit - a legújabb 450 screenshotért erre tessék...

Lost Planet többjátékos demóra várunk

Bár télre vártuk, mégis egy héttel az évszak kezdete előtt érkezik a Lost Planet többjátékos kipróbálható változata. Lássuk, mi jó lesz a hamarosan megjelenő demóban!

Véget ért a Vízenjárás

Véget ért a Faludi Ferenc Akadémia nemzetközi amatőrfilm-szemléje. A rendezvény záróünnepe és a díjátadás szombaton este 19 órától zajlott az Urániában.

Újabb PS3-játékok munkálatai fejeződtek be

Japánban a mai napon elstartolt a PlayStation 3, így ideje is volt szépen lassan befejezni az egyes (elsősorban amerikai és japán) nyitócímek munkálatait.

Elfogyott az összes Playstation 3 konzol

Alig néhány óra alatt gazdára talált az összes Playstation 3 konzol Japánban - a tömeg nagy része üres kézzel tért haza a másfél napos sorban állás után.

Feszítővas és csavarhúzó rovatunkban a PS3

Nem kellett sokat várni, hogy egy MacGyver túladagolásban szenvedő rajongó felnyissa az első Playstation 3 konzolt. Megrázó képek következnek.