Hírarchívum - 2006. augusztus

GC 2006: Íme, a Deep Silver idei felhozatala

Európa egyik legnagyobb kiadója is elküldte nekünk azon listáját, melyen az idei Games Convention-ön kiállítandó játékai szerepelnek. A felhozatalért erre tessék...

Ilyen zene szól majd a FIFA 07 alatt

Ha másért nem is, soundtrack-je miatt mindig is imádtuk az összes FIFA-részt. Úgy tűnik, hogy az "idei" játéknak sem kell szégyenkeznie zenei felhozatal terén.

Unreal Engine 3.0 az EA next-gen játékai alatt

Több "kisebb" kiadó után, a legnagyobb játékóriás, az Electronic Arts még csak most ruházott be az Epic által fejlesztett csodamotorba, az Unreal Engine 3.0-ba.

Elérhető az ATi Catalyst 6.8

Mint azt az AMD megígérte az ATi felvásárlása után, minden megy tovább a régiben - ennek rendje-módja szerint megérkezett a legújabb Catalyst-driver.

Tölthető a Sudden Strike III demója

Mielőtt megjelenne a Sudden Strike harmadik része, érdemes vetni egy pillantást a demóra, melyben az amcsikat és a németeket vezethetjük harcba.

Platformot váltott a Survivor

A Crashday-t és a Saboteur-t is jegyző Replay Studios ma jelentette, hogy törölték a Survivor PS2-es, Xbox-os és GC-s verzióját, helyettük pedig a nextgenre állnak rá.

Area 52 és Criminal - új Midway játékok

Dupla Midway játékbejelentést van szerencsénk megosztani veletek, melynek egyik tagja az Area 51 folytatása, a másik pedig egy teljesen új nextgen projekt.

Battlefield: Bad Company - Next-gen konzolokra

A konzol-exkluzív Battlefield: Modern Combat minket is meggyőzőtt, nincs tehát kétségünk afelől, hogy a folytatás épp annyira bejövős lesz, mint az első rész.

Szeptemberben a Karib-tengeren kalózkodunk

Nem olyan régen tudtuk meg, hogy az Atari - jelenlegi helyzetét mentve - adja majd ki a legújabb kalózos stratégiát, melynek most megjelenéséről is beszámolhatunk.

Rome Total War: Alexander - ősztől dobozban is

Most értesültünk a Sega bejelentéséről, miszerint a nagysikerű Rome: Total War második kiterjesztését szeptembertől joggal nevezhetjük "kiegészítő lemeznek".