Hírarchívum - 2006. augusztus

Megjött a Paraworld multiplayer demója

Tegnap esti előrejelzésünk igaznak bizonyult. Ma megérkezett a Sunflowers vadi új csúcs stratégiájának a többjátékos kipróbálható demója.

Kipróbálható a Lineage II: Chronicle 5

Az imént érkezett sajtólevélből tudtuk meg, hogy elindult az MMO új teszt szervere, ily módon a legújabb kiterjesztés próbálható ki egy-két kattintás után.

Folytatódik a Crazy Frog Racer

Nem hittük volna, hogy hiperaktív varangyosunk ekkora hírnévre tesz majd szert: mindenesetre a harmatos teljesítményt nyújtó Crazy Frog Racer folytatódik.

Joint Task Force demóra várunk

Újabb magyar stratégia fejlesztése fejeződik be lassan, ennek apropójából esedékes egy kipróbálható verzió - a Joint Task Force demója keddtől válik elérhetővé.

Öt év múlva a Sony lesz a piacvezető?

A Yankee Group komoly jóslatokba bocsájtkozott a következő generációs konzolok háborúját illetően - becsléseik szerint 2011-re a Sony lesz a piacvezető cég.

Elhunyt Tony Jay, a World of Warcraft narrátora

Augusztus 13-án, vasárnap elhunyt Tony Jay, akinek arcát bár annyira nem ismerhetjük, hangját mégis közel 130 filmben és játékban hallhattuk már.

Megjelent a FEAR ingyenes kiegészítője

Ma estétől tölthető a F.E.A.R. ingyenes kiegészítőlemeze, mely ötletesen a Combat alcímet kapta. Egy gyors regisztráció, és már tolhatjátok is!

Letölthető a Stranger demója

Újabb demóval gazdagodtunk ma este, mely a Fireglow Games nem valami híres, ám annál tetszetősebb Stranger című fantasy stratégiáját hivatott bemutatni.

Panzer Elite Action: Dunes of War demó

A Jowood-nak köszönhetően ma este lehetőségünk nyílhat kipróbálni a Panzer Elite Action folytatását, a Dunes of War-t. A demó mérete 338 mega.

PS3-ra is lesz FEAR - mostmár tuti

A Vivendi Universal Games ma megerősítette, hogy a Monolith Playstation 3-ra is készít egy változatot a PC-s és X360-as F.E.A.R.-ből.