Hírarchívum - 2006. augusztus

Tizennégy videó tölthető le lokálból

Az elmúlt napok tizennégy legjobb videóját töltöttük fel szerverünkre, hogy utána azok számotokra is könnyen elérhetővé váljanak - tessék őket megnézni!

GC 2006: Half-Life 2: Episode Two a kiállításon

Végre a Valve is elárulta, hogy milyen játékokat kívánnak kiállítani az e hónapban megrendezendő, lipcsei Games Convention-ön. A felhozatalért erre parancsoljatok...

PlayStation 2-exkluzív lett a Bully

A Rockstar bejelentette, hogy legújabb - újfent botrány-gyanús - akciójátéka csak PlayStation 2-re fog megjelenni, miután az Xbox-verzió fejlesztését leállították.

Activision: 2008-ig nem lesz új Bond-játék

Az Activision a napokban értesített bennünket üzleti helyzetéről - e jelentésből tudtuk meg többek között, hogy 2008-ig biztosan nem adják ki az új James Bond-játékot.

Secret Files: Tunguska - Fincsi látnivalók

A Deep Silver fejlesztésében remek történettel és a játékmenettel kecsegtető point & click kalandjáték készül - érdemes megtekinteni a most érkezett látnivalókat.

A GameCube elpusztíthatatlan - bizonyíték itt!

Ha másért nem is, de strapabírósága miatt érdemes beruházni a Nintendo konzoljába - ezt pár lelkes srác bizonyította be egy teszt során, melyről videó is készült.

Szombat délutáni galériakoktél

Mai galériafrissítésünkben van Call of Duty 3, Collapse, Crackdown, Dead Rising, Enemy Territory, FIFA 07, Gothic 3, GTA: Vice City Stories és még rengeteg más!

Neverwinter Nights 2 - multiplayer béta

Az Atari honlapján mától lehet jelentkezni a Neverwinter Nights 2 hamarosan induló multiplayer béta tesztjére. Kattanj, nehogy lekéss a lehetőségről!

LEGO Star Wars 2 demóra várunk

Izzítsátok a letöltés menedzsert, mert hétfőn érkezik a LEGO Star Wars 2: The Original Trilogy kipróbálható, egyjátékos demó változata!

Joint Task Force videótrió

Három rendkívül izgalmas és látványos mozgókép érkezett a magyar Most Wanted Entertrainment által fejlesztett Joint Task Force-ból. Érdemes meglesni őket!