Hírarchívum - 2006. augusztus

A Halo: The Movie rendezőjének korábbi művei

A Gamevideos munkatársai előkutattak néhány nem régi filmecskét, melyet a tegnap a Halo: The Movie rendezésére bejelentett Neill Blomkamp készített.

Tíz új Dead Rising videó és megjelenési dátum

A Dead Rising tegnapi megjelenése után meghódította az egész világot. Aki még nem vált volna függővé az lesse meg az utóbbi pár nap videótermését!

Szerda esti galériafrissítés

Nincs GK este screenshotok nélkül. Ma érkezett Bullet Witch, Caesar, C&C3, Full Auto 2, Mortal Kombat, NBA, Resistance, Savage, Untold Legends és X360 extra is.

A World of Warcraft függőséget okoz

A Harvard Egyetem orvosi szakának egyik neves professzora szerint a World of Warcraft kemény függőséget okoz és ez ellen tenni kéne valamit.

Nem terveznek Oblivion kiegészítést

A Bethesda hivatalos fórumán az egyik fejlesztő kijelentette, hogy jelenleg nem terveznek kiegészítőt a The Elder Scrolls IV: Oblivion-hoz.

Rendezőre lelt a Halo: The Movie

Végre megtalálták a Halo mozifilm rendezőjét. A megtisztelő feladatot az első filmes Neill Blomkamp kapta, a producerek pedig Peter Jackson és Fran Walsh lesznek.

GC 2006: Ubisoft felhozatal

Az UbiSoft ma nyilvánosságra hozta a Games Convention 2006-ra kivitt játékainak listáját. A kiállítás augusztus 23-tól 27-ig várja látogatóit Lipcsében.

Magyar kommentár a FIFA 07-ben

Lesz magyar kommentár az itthon megjelenő FIFA 07-ben - erősítette meg ma az Electronic Arts a FIFA Hungary oldal szerkesztőinek küldött levélben.

Ruhareklám az új Need for Speed-ben

A játékokban egyre több reklámmal futunk össze, és már az NFS világát is megfertőzték a marketingesek. Persze a CD ettől még nem lesz olcsóbb.

Mégsem lesz AMD Radeon - marad az ATi

Tegnap könnyes búcsút vettünk az ATi márkától, de az AMD ma megnyugtatott mindenkit, hogy nem szeretnék megváltoztatni a nevet.