Hírarchívum - 2006. augusztus

Bemutatkozik a Star Trek: Encounters

A skót 4J studios új Star Trek űrhajós akciójátékon dolgozik, mely az Encounters címet kapta és mind az öt széria megtalálható lesz majd benne.

Medal of Honor: Heroes bejelentés

PSP-re költözik a Medal of Honor! Az Electronic Arts tegnap jelentette be a sorozat legfrissebb részét, melyben egy teljesen új kampányt vihetünk végig.

PSOne és PS2 mentések a Playstation 3-on

A Sony már régebben említette, hogy az új Playstation 3 konzol viszi az összes PSOne és PS2 játékot, most pedig megerősítette, hogy még a mentéseit is kezeli!

Alfa-fázisban a Gyűrűk Ura MMORPG

A The Lord of the Rings: Online fejlesztője, a Turbine bejelentette, hogy jól haladnak az MMORPG munkálatai: a játék a napokban érte el az alfa-fázist.

A Ubisoft hét Wii-címet jelentett be

Voltaképpen egyik név sem lesz meglepetés a GK-olvasóknak, hiszen mindegyikről - legalább pletyka szinten - írtunk már: íme, itt vannak a hivatalos bejelentések.

A Blizzardot nem érdeklik a konzolok?

A Blizzard legújabb tervei között szerepelt, hogy azon munkatársak, kik eddig a konzolos csapatot erősítették, most jelenlegi munkáikhoz csoportosítják át.

Jövőre csúszott át a Stranglehold megjelenése

Bizonyára tudjátok, hogy John Woo mester Hard Boiled című filmje játék formájában folytatódik, ám úgy tűnik sajnos idén még nem játszhatunk a Stranglehold-dal.

Cellfactor: Revolution - Avagy fizika magas fokon

Az idei GDC-n bemutatott Cellfactor: Combat Training című techdemó lassan felönti magára végleges formáját, s megmutatja: milyennek is kell lennie egy játék fizikájának.

GC 2006: Megérkeztek az első line-upok

Négy kiadó - 1C Company, Atari, Buka Entertainment, Cenega - küldte el listáját nekünk, melyen az idei Games Convention-ön kiállított játékaik szerepelnek.

Gears of War - Infók a megjelenésről és a demóról

Sablonosan szólván van egy jó hírünk, meg egy rossz: az Epic végre hivatalosan is megerősítette a Gears of Wars érkezésének napját, ám demót csak azután kapunk.