Hírarchívum - 2006. augusztus

Bővül a Blizzard stratégia-fejlesztő csapata

A Blizzard rendhagyóan az a csapat, akinek fejlesztés alatt álló munkáira csak az oldalukon megjelent álláslehetőségekből lehet következtetni. Akárcsak most.

Golden Joystick Awards - A 2006-os jelöltek

Idén is megrendezésre kerül a Golden Joystick Awards nevű díjátadó gála: a jelöltek között olyan címek szerepelnek, mint például a The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Dark Messiah Might and Magic - Demó kedden

Felkészültél rá, hogy fejest ugorj Ashan világába? Hogy megismerd annak véres történelmét? Nos, a Ubisoft bejelentése szerint minderre hamarosan lehetőséged lesz.

Lava Kroft - Mobiljáték a Tomb Raider nyomán

Az Eidos felkapta a vizet! Mondhatjuk, joggal: a szingapúri mobiljátékokat fejlesztő Ozura Mobil szinte egy-az-egyben lemásolta a Tomb Raidert egy saját játékához.

Közel 300 friss kép galériánkban!

Régen jelentkeztünk már egy kiadós galériafrissítéssel, ám most erőt vettünk magunkon, s fantasztikus mennyiségű képet töltöttünk fel a Gamekapocs képtárába.

Megszűnt az 576 Online

Rendkívül lehangoló dolog egy játékmagazin megszűnéséről hírt adni - mégha az egy internetes újság is. Az 576 Online hétfőn fejezte be pályafutását.

Angol vegyes toplista (Július 23-29)

Íme a múltheti, angol eladási toplista - ezúttal a britek sem tudtak meglepetést okozni: sehol egy menedzser-, sehol egy krikettjáték. Mi történik itt? :)

Samurai Warriors 2 - Európában a japán sikerjáték

Újabb japán játék kerül kiadásra az öreg kontinensen - ezúttal a Samurai Warriors második része van terítéken, így a PSP-s változat mellett erre is várhatunk.

Az EA miatt nem volt eddig System Shock 3

Az Irrational Games vezetője, Ken Levine a napokban egy BioShockkal kapcsolatos interjú keretében magyarázta meg, hogy miért nem ők készítik az SS3-t.

Szerinted melyik játéké a legjobb muzsika?

Az MTV a napokban indította útjára az Xfire támogatásával azt a szavazást, mely keretében két kategóriában választható meg a legjobb játék aláfestő zene.