Hírarchívum - 2006. augusztus

SiN Episode árcsökkentés

Ha valakinek esetleg elkerülte volna a figyelmét a SiN Episodes: Emergence játék, akkor a fejlesztője, a Ritual most megpróbálja felhívni újra rá a figyelmet.

Sam & Max epizódok megjelenései

Friss információk csöpögtek ide hozzánk a nagy információs-bödönből, a régi Point 'n' Click stílusú játék, a Sam & Max új részeiről.

Silicon Knights: Gyenge az Unreal Engine 3.0

Ismeretlen források szerint a Too Human fejlesztői (Silicon Knights) nem voltak megelégedve az Epic által fejlesztett az Unreal Engine 3.0-val, így leváltották azt.

Counter-Strike: Source frissítések hamarosan

A Valve - CS: Source-on munkálkodó - fejlesztői újabb játékmeneti változtatásokat készülnek eszközölni napjaink egyik legnépszerűbb többjátékos lövöldözősén.

Kedden érkezik a következő Battlefield 2-javítás

Keddtől teszi bárki számára elérhetővé az aktuális javítást a Battlefield 2-höz az Electronic Arts. Olvassatok tovább, hogy megtudjátok miben rejlik a peccs ereje!

Kilenc új Dead Rising videó

Újabb hatalmas dózis Dead Rising látnivaló érkezett, melyek ezúttal leginkább a bossok elleni összecsapásokat örökítik meg. Figyelem, spoilerveszély!

Péntek délutáni galériamánia

Soha véget nem érő screenshot vihar dúl a napokban. Ma jött BF 2142, Cellfactor, FIFA, NHL, Rayman, Splinter Cell, Turok, WOW és még rengeteg más!

Playstation 3 vs. Nintendo Wii - másképp

Igen vicces és érdekes videó látott napvilágot tegnap az interneten. A készítők a Playstation 3 és a Nintendo Wii képességeit mutatják be - ahogy még sosem láttuk.

CES 2007: Lesznek játékok a kiállításon

A Consumer Electronics Association, a CES rendezvénysorozat főszervezője ma bejelentette, hogy ezentúl lesznek játékok is a kiállításon!

Elkészült a Battlefield 2142 honlapja

Az Electronic Arts az éjszaka fellőtte végre a Battlefield 2142 hivatalos honlapját. Az oldalon képek, videók és leírások tekinhetőek meg az arra járóknak.