Hírarchívum - 2006. augusztus

2Moons - az Earthworm Jim készítőjétől

David Perry, az Earthworm Jim és az Enter the Matrix alkotója új játékon dolgozik az Acclaim megbízásából, melynek a 2Moons címet adták.

Jövő héten Caesar IV demó

A 90-es évek kedvenc városépítős játéka nagy szünet után visszatér egy negyedik epizód személyében. A demóra már csak pár napot kell várni!

120 új kép a galériában

A mai ajánlatunk a következő: Command & Conquer 3, Dead Rising, Dirt, FEAR, Gundam, Hero Online, Inhabited Island és LEGO Star Wars.

Burnout 5 és Road Rash készülőben?

Egy Electronic Arts-nál dolgozó hivatásos játéktesztelő kifecsegte, hogy már fejlesztés alatt van a Burnout 5, sőt a Road Rash sorozat új epizódja is!

Dark Messiah of Might and Magic demó!

Kezdem egyre jobban szeretni ezt a hetet. Tegnap LEGO Star Wars 2 demó, ma pedig amire már hetek óta vártunk, a Dark Messiah of Might and Magic!

MMORPG-n dolgozik a Bioware

A Neverwinter Nights sorozatot és a Knights of The Old Republic-ot is jegyző Bioware fejlesztőcég MMORPG készítésébe kezdett és már vásárolt is hozzá motort.

Ingyenes FEAR kiegészítés várható

FEAR Combat néven ingyenes mini kiegészítő érkezik hamarosan a Monolith nem is oly régen megjelent FPS-éhez. A multiban mókázók nagyon bírni fogják!

Októberben érkezik a Gothic 3

A Jowood és a Deep Silver ma közzétette a Gothic sorozat harmadik részének a hivatalos megjelenési dátumát. Nem éppen a legszerencsésebb választás volt...

NBA Street 4 készülőben, trailer lokálban

Az Electronic Arts-nál már hegesztik az NBA Street sorozat negyedik részét, ezúttal exkluzívan Playstation 3 és Xbox 360 konzolokra.

Nem gyártanak többé ATi videókártyát?!

Nemrég beszámoltunk róla, hogy az AMD megvette az ATi grafikus chipeket tervező vállalatot, most pedig úgy néz ki, hogy nem lesz többé ATi márkanév sem!