Hírarchívum - 2007. április

Készül az Obscure második része

Folytatódik a 2005-ös év egy igen izgalmas horrorjátéka, az Obscure: Learn About Fear. A második rész az év végén jelenik meg PC-re, PS2-re és Wii-re.

Két hét és bemutatkozik az új Timeshift

A Vivendi ma négy shot társaságában megüzente, hogy egy két hét múlva megjelenő trailer felfedi az alapjaiban átalakított Timeshift minden részletét.

Közel 600 friss kép galériánkban

Hetünket egy hatalmas galériafrissítéssel kezdjük, melynek szereplői többek között az Alan Wake, a Bioshock, a Harry Potter 5, a Lair és a Medal of Honor: Airborne.

Bemutatkozik a Tiger Woods PGA Tour 08

Hamarosan új szolgáltatást indít az Electronic Arts GamerNet néven: a rendszert elsőként a most bejelentett Tiger Woods PGA Tour 08 fogja használni.

X360-ra is megjelenik a Prince of Persia első része

Mit nekünk Prince of Persia 4, mikor sorozat a legelső, klasszikussá vált részével is éppen úgy elszórakozunk, mint későbbi társaival?

Folytatódik a Perfect Dark Zero?

Bár a Rare jelenleg más projekten dolgozik, az Official Xbox Magazine szerint a X360 egyik nyitócímének, a Perfect Dark Zerónak folytatásán is szorgoskodnak.

Kiegészül a Neverwinter Nights 2 - már hivatalos

Egy pár héttel korábbi interjúban olvashattunk utalást vele kapcsolatban, így nem is olyan meglepő, hogy kiegészül a Neverwinter Nights 2.

Jön PC-re is az X360-exkluzív Lost Planet!

A japán Game Watch Impress magazin legfrissebb értesülései szerint a Capcom és az NVIDIA páros bejelentette, hogy a nagy sikerű játék PC-re is készül.

Gyűrűk Ura Online - lesz gyűjtői kiadás is

A Midway és a Turbine bejelentette, hogy az április 24-én startoló The Lord of the Rings: Online - Shadows of Angmar-nak lesz gyűjtőknek szánt kiadása is!

Ingyenes Test Drive Unlimited kiegészítő érhető el

Az Atari egy kisebb ingyenesen letölthető kiegészítővel kedveskedik az Xbox 360-as Test Drive Unlimited-játékosoknak.