Hírarchívum - 2007. április

Majdnem kész a STALKER magyarítása

A PC Games HUN csapata már javába készíti a STALKER: Shadow of Chernobyl magyarítását - tudtuk meg mai helyzetjelentésükből.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Eljött az ideje annak, hogy hozzánk is elérkezzen a húsvéti nyuszi, ami idén kicsit másképp néz ki...

Tíz óra hosszú Dawn of Magic demó érkezett

Megérkezett a Diablo-stílusú Dawn of Magic egyjátékos demója, mely 530 megabájtot nyom és akár tíz óra szórakozást is nyújthat!

Készül a Heroes V második kiegészítője

A Hammers of Fate harmatos teljesítménye után, a Ubisoft most újabb Heroes V-kiegészítővel próbálja meg kárpótolni a kissé csalódott rajongókat.

Elérhető The Secrets of Da Vinci demója

Lassan egy éve már annak, hogy a The Secrets of Da Vinci: The Forbidden Manuscript boltokba került, a demó azonban máig váratott magára.

Várakozásokon felül teljesít a Nintendo

Elképesztő eredményekkel zárta az idei március 31-ével végződő üzleti évet a Nintendo: várakozásokon felüli profitot termelt és a tervezettnél több gépet adott el.

Szupertitkos projekten dolgozik az Atari

PC-exkluzív címen szorgoskodnak az Atari jómunkás emberei - a cég fejese szerint a cucc nyáron érkezik, és az újonnan bejelentett PS3 Home méltó ellenfele lesz.

A konzolok a hackerek idei célpontjai?

Szakértők úgy vélik, hogy a világhálóra csatlakoztatott konzolok lehetnek a hackerek és kódtörők elsődleges célpontjai idén.

Készül a Company of Heroes: Opposing Fronts

A THQ végre hivatalosan is bejelentette a Company of Heroes folytatását, mely az Opposing Fronts alcímet viseli, s idén ősszel kerül boltokba.

A tíz legsikeresebb fejlesztő csapat listája

Érdekes listához jutottunk hozzá a minap, mely a tíz legsikeresebb fejlesztő csapatot vonultatja fel. Az élen az Electronic Arts kanadai stúdiója végzett...