Hírarchívum - 2007. április

Mégis lesz World of Warcraft X360-ra?

A legfrissebb pletykák szerint valamikor 2008-ban Xbox 360 konzolra is meg fog jelenni a méltán nagy népszerűségnek örvendő World of Warcraft.

Sam & Max: Dupla adag finomság

A Telltale Games éjjel közzétette a Sam & Max Episode 5 kipróbálható verzióját, ráadásul a mostanáig titok övezte Episode 6 címéről is lerántotta a leplet.

Év végén indul a Starcraft 2 bétatesztje?

Újabb híreket hallottunk a készülőfélben lévő Starcraft 2-ről. A Koreából érkező pletykákat egyelőre a Blizzard nem kommentálta.

Májusban érkezik az X360-as Tiberium Wars

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a Command & Conquer 3: Tiberium Wars Xbox 360-as változata május 11-én kerül boltokba.

Letölthető a Monster Madness demója

Megérkezett az Unreal Engine 3 által hajtott Monster Madness: Battle for Suburbia Xbox 360-as verziójának kipróbálható változata.

Augusztus 3-án kezdődik a BlizzCon 2007

Augusztus harmadikán és negyedikén rendezik meg idén a második Blizzcon-t, a Blizzard saját rendezvényét versenyek, előadások és sok más finomság közepette.

Nyolc új World in Conflict-trailer érkezett

Az utóbbi napokban sok új videót láthattunk a Massive Entertainment (Ground Control 2) új stratégiájáról, a Hidegháborút feldolgozó World in Conflict-ről.

Bemutatkozik Pókember régi-új ellensége

Új szereplőt mutat be a Spiderman 3 című mozi alapján készülő játék új trailerje: a Zöld Kobold visszatér, és remekebb bőrben van, mint valaha!

Többjátékos mód is lesz a GTA negyedik részében

A Game Informer munkatársainak lehetősége nyílt kipróbálni a Grand Theft Auto 4 X360-as verzióját - élményeiket egy tízoldalas előzetes keretében örökítették meg.

Már most imádják az Age of Conant

Már most rekorder a Funcom új MMORPG-je az Age of Conan: a cím múlt héten meghírdetett bétatesztjére több, mint 100 ezer játékos jelentkezett!