Hírarchívum - 2007. április

Észvesztő Skate gameplay videó érkezett

Eddig csak interjúkat és egy nyúlfarknyi renderelt szösszenetet láthattunk az EA új deszkás TH klón játékából, ám most itt az első teljes értékű gameplay trailer!

Megerősítették a Lost játék készültét

Damon Lindelof és Carlton Cruse, a Lost sorozat producerei ma megerősítették a Lost játék fejlesztéséről szóló pleykákat. A cucc PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készül.

Lezárult a küzdelem - PGR3 döntő a Pólusban

Április 14-én, szombaton, a legjobb 16 versenyző pontot tett a közel egy hónapig tartó Project Gotham Racing 3 versenysorozatra.

Két régi-új Halo 2 pálya a Live-on

A Microsoft két új pályával gazdagította a Bungie-s srácok Halo 2-jét. A mapok a Halo: Combat Evolved játékosainak már ismerősek lehetnek.

Lost Planet: Extreme Condition - PC vs. X360

Egy mázsa új kép érkezett, mely a Lost Planet PC-s és Xbox 360-as verzióit hasonlítja össsze. A Capcom-os srácok valamit nagyon tudnak!

Amerikában vezet a Command & Conquer 3

Hittétek volna, hogy valaha sikerül lenyomni a Sims 2-t és a World of Warcraft-ot? Az EA-nek sikerült. Az USA legkelendőbb játéka jelenleg a Command & Conquer 3.

Dead Reefs - az első screenshotok

A Dreamcatcher ma elküldte nekünk a Streko-Graphics 18. században játszódó nyomozós kalandjátékának, a Dead Reefs-nek az első screenshotjait.

A Sega Rally Revo köszöni, jól van

Rég hallottunk már a Sega Rally Revo felől. A fejlesztők ma úgy gondolták, hogy 5 új screenshot társaságában rövid helyzetjelentést küldenek a projektről.

2009. nyarán érkezik a Prince of Persia-mozi

A hamarosan mozikba kerülő Transformers-t is rendező Michael Bay fogja készíteni a Prince of Persia-filmet is, mely várhatóan 2009. nyarán kerül a multiplexekbe.

Resident Evil: Umbrella Chronicles látnivalók

A Capcom végre mutatott valamit a készülő Wii-exkluzív Resident Evil-részről, az Umbrella Chronicles-ről. Vigyázat, kemény anyag!