Hírarchívum - 2007. április

Wii-re is portolják a Resident Evil 4-et

Rendszeres olvasói vagyunk a japán Famitsu magazinnak, noha valójában nem is tudunk japánul. Újabb érdekességre derült fény az újságban, reméljük jól használtuk a szótárt.

Új Worms-játék van készülőben

Mindenki kedvenc Worms-sorozata folytatódik! Az örömhír egyetlen szépséghibája, hogy az új rész kizárólag kézikonzolokra, vagyis PSP-re és Nintendo DS-re készül.

Lehet jelentkezni az Age of Conan bétatesztjére

A Funcom bejelentette, hogy új MMORPG-jük, az Age of Conan - Hyberian Adventures PC-s verziójának bétatesztelésére lehet jelentkezni.

Csereakció: Új Xbox 360 konzol 49000 forintért!

Unod már a régit? Úgy érzed, hogy eljárt felette az idő? Recseg-ropog már a kontroller? Nem vagy egyedül. Sokan vannak így a régi konzoljaikkal.

Tölthető az Armored Core 4 demója

Megérkezett a várva-várt Armored Core 4 kipróbálható változata Xbox 360-ra, mely már elérhető az Xbox Live Marketplace-ről.

Megkezdődött a Hitman-mozi forgatása

A Hitman-játékokat kiadó Eidos a minap bejelentette, hogy a Hitman-mozi forgatása a múlt héten megkezdődött; a film munkálatai javában folynak!

Harcolj az Advanced Warfighter 2 alkotói ellen!

Nem tetszett valami az Advanced Warfighter 2-ben? Túl sok bajlódást okozott számodra a játék? Állj bosszút a készítőkön április 5-én!

Itt az Ancient Wars: Sparta kipróbálható változata

A WorldForge srácai a 300 kapcsán pont jó időben adták ki az Ancient Wars: Sparta demóját, így ha Neked nem volt elég az aktuális szupermozi hangulatából, irány letölteni!

Egy évtized után folytatódnak NiGHTS kalandjai

A Sega végre megerősítette a NiGHTS: Into Dreams készülő folytatását, melyet kizárólag Nintendo Wii-re fejlesztenek a srácok.

Játék-Oscart nyert a Gears of War

Vörös szőnyeg és lelkes rajongók hada fogadta szerdán a videojátékok immáron koronázott királyát, az Xbox 360 legnépszerűbb játékát, a Gears of War-t.