Hírarchívum - 2008. január

Újra megjelenik az eredeti Bionic Commando

A PC-re, PS3-ra és X360-ra érkező újgenerációs Bionic Commando kapcsán a Capcom újra kiadja az eredeti NES-es játékot kissé felturbózva.

Tavasszal érkezik Európába a Crisis Core

A Square Enix biztosított mindenkit afelől, hogy nem sokkal az amerikai megjelenés után Európába és Ausztráliába is megérkezik a PSP-exkluzív Crisis Core.

Elindult a Gamekapocs Szerkesztőségi Blog

A mai napon elindult a Gamekapocs Szerkesztőségi Blog, melyben kiderül, hogyan is látjuk a játékvilágot, és mik azok, amiket ide sosem mertünk leírni.

Megint késik a Super Smash Bros. Brawl

Ismét csúszik a régóta várt Super Smash Bros. Brawl megjelenése: az amerikai érkezés március 9-én esedékes, az európaira pedig valószínűleg még többet kell várni.

A Call of Duty fejlesztői a PC-s kalózkodásról

A PC-s Call of Duty-kat fejlesztő Infinity Ward is elmondta véleményét a kalózkodásról: "csoda, hogy vannak olyanok még, akik számítógépre fejlesztenek."

No More Heroes - Goichi Suda folytatást akar

Kizárólag Nintendo Wii-re jelenik meg február végén a sikervárományos No More Heroes: Goichi Suda, a játék tervezője biztos a dolgában és folytatást akar.

Sam & Max S2 Episode 2: Moai Better Blues demó

A Telltale Games a napokban letölthetővé tette a legújabb Sam & Max játék, a Season 2 Episode 2: Moai Better Blues kipróbálható demóját.

Crysis 2 - az első screenshotok?

A cseh InCrysis magazin három screenshotot tett közzé, mely állítólag a trilógiának tervezett Crysis sorozat második részének egy korai verziójából származik.

Csak 2009-ben érkezik a Sin City játék

A Red Mile ma jelentette, hogy leghamarabb is csak 2009. elején tudják kiadni a Frank Miller azonos című képregénye alapján készített Sin City-t.

HWSW: Szupervékony notebook az Apple-től

A világ legvékonyabb notebookját mutatta be a MacWorld Expo nyitónapján az Apple - számolt be róla Nagytestvérünk, a HWSW.