Hírarchívum - 2008. március

Bővített kiadással jelentkezik a Lost Planet

Hónapok óta pletykálnak a Lost Planet Colonies-ről: sokan folytatást reméltünk, mások az árral kapcsolatos, kiszivárgott hírek alapján kiegészítőre tippeltek.

Metal Gear Solid mozi az Equilibrium rendezőjétől

Régóta nyílt titok már, hogy film készül a Metal Gear Solid alapján, és a munkálatokat a Sony Pictures végzi majd, mostanra pedig a rendező személye is ismertté vált.

TEoJ: Biolith Rebellion 2 bejelentés

A hivatalos PlayStation blogon jelentették be tegnap este, hogy gőzerővel folyik a The Eye of Judgment első kiegészítőjének fejlesztése.

Nem sokáig lesz X360-exkluzív a Mass Effect 2

A Mass Effect májusban jelenik meg PC-re, több hónapos késéssel az X360-as változat boltokba kerülése után - a hírek szerint a folytatásra már nem kell ilyen sokat várnunk.

Ingyenes Burnout Paradise kiegészítő várható

A Criterion Games ígéretei szerint hamarosan egy új, teljesen ingyenesen letölthető extra tartalom válik elérhetővé a Burnout Paradise játékosai számára.

Condemned 2: Bloodshot demó az Xbox Live-on

Hamarosan az európai boltokban is elérhetővé válik a Condemned folytatása - a várakozásba beleőrülő játékosok szomját enyhítendő, megérkezett a kipróbálható változat!

Új trailer az Iron Man hivatalos játékáról

Hamarosan mozikba kerül a Vasember új feldolgozása, s bár a szakértők a GTA IV közeli megjelenése miatt nem sok jót jósolnak neki, mi befizetünk majd rá.

Grand Theft Auto 4 multiplayer részletek

Minden GTA rajongó nagy örömére az április végén megjelenő negyedik részben lesz multiplayer mód - hamarosan pedig azt is megtudjuk, hogy milyen!

A nextgen konzolokra gyúr az Unreal Engine 4.0

Mark Rein és bandája nem üldögél sokat az Unreal Engine 3 babérjain, a stúdióban már nagyba szövögetik a szupermotor új verziójának részleteit.

Két hét és itt a Gran Turismo 5: Prologue

Autózás szerelmesei, figyelem! Két héten belül Magyarországra is megérkezik a Gran Turismo 5 Prologue, és jön vele egy új Bundle Pack is!