Hírarchívum - 2008. március

Tekken 6 - legkorábban is csak 2008. végén

A Namco Bandai vezetőségének köszönhetően új információ került napvilágra a készülőfélben lévő Tekken 6 megjelenésével kapcsolatban.

Az Acer is szeretne betörni a konzolpiacra

A tajvani Acer notebookgyártó vállalat is szeretne egy szeletet a nagy konzol tortából. A piacra való betörést egy PC alapú gamer masinával képzelik el.

Március 27-én jön az utolsó GTA IV trailer

Közeleg a negyedik Grand Theft Auto megjelenése, így a kiadó marketingesei is egyre serényebben munkálkodnak: hamarosan új trailert, képeket és letöltéseket kapunk majd!

Prey 2 - megtekinthető az első kép

Készül a Prey folytatása: kiderült néhány apró információ a sztoriról, valamint megjelent az első festmény, ami valljuk be, a kis felbontás ellenére is elég jól néz ki.

Alone in the Dark kedvcsináló érkezett

Újabb trailer érkezett a reményeink szerint hamarosan megjelenő Alone in the Dark-ról: az új rész bámulatosan néz ki, s a játékmenet is ígéretesnek tűnik!

Tizenhat főre szabott multiplayer a GTA IV-ben

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, több külföldi magazinnak is lehetősége nyílt a GTA IV többjátékos módjainak kipróbálására - lássuk az újabb részleteket!

DS-en is tiszteletét teszi a Valkyrie Profile

A Square Enix kiadásában új Valkyrie Profile játék jelenik meg kizárólag Nintendo DS-re The Accused One alcímmel - az új rész érkezése az idei év végén várható.

Kipróbálható a legújabb Sam & Max epizód

Elérhető az újgenerációs Sam & Max sorozat második évadjának negyedik epizódja: a megszokott módon a játékkal egyetemben a kipróbálható változat is megérkezett.

Nem lesz Rainbow Six: Vegas 2 demó

Tűkön ülve várjuk a Rainbow Six: Vegas 2-t, ám sajnos kénytelenek vagyunk a megjelenés napjáig kibírni akciózás nélkül, ugyanis a fejlesztők nem készítenek demót a játékból.

LotR: Online - Mines of Moria bejelentés

A Gyűrűk Urán alapuló internetes szerepjáték hatalmas sikernek örvend a mai napig. Nem meglepő, hogy a fejlesztők az első kiegészítőt már készítik is.