Hírarchívum - 2008. március

GDF 2008: Magyarországra jön az Epic elnöke

A budapesti Game Developers Forumra a nemzetközi játékfejlesztés nem kisebb személyisége látogat el, mint az Epic Games elnöke, Mike Capps.

Bemutatkozik a Pyroblazer

Egy PC-re, Wii-re és PSP-re készült cím esetében általában az történik, hogy kapunk egy egész korrekt kézikonzolos verziót és két szemétbe való másikat...

Május végén érkezik a Fable második része?

Remegve várjuk már a Fable 2 megjelenését, s bár legutóbbi információink szerint ez októbernél előbb nem történhet meg, egyesek úgy tudják, talán mégis.

Baja - új versenyjáték az MX vs. ATV alkotóitól

Az MX vs. ATV sorozatról elhíresült Rainbow Studios néhány tagja új studiót alapított 2XL Games néven, s már nagyban dolgoznak első játékukon, a Baja-n.

Kiszivárgott a Grand Theft Auto IV intrója?

Egy kétperces videó került fel az internet videómegosztó portáljaira: a feltöltő szerint ő egy tesztelő, s a felvételen a GTA IV bevezető videóját láthatjuk.

F1-es Ferrari a Gran Turismo 5: Prologue-ban

Néha a legnagyobb becsben tartott titkok is kiszivárognak: így történt most is, és napvilágot látott néhány képecske a Gran Turismo 5: Prologue F1-es Ferrari modelléről.

Forza Motorsport 2 - úton a legújabb kiegészítés

A Forza Motorsport 2 hivatalos weboldalán került bejelentésre a szimulátor legújabb kiegészítése, mely március 19-étől, vagyis szerdától válik elérhetővé.

Tönkremehet a Wii DVD-olvasója a cigifüsttől?

Múlt héten a Nintendo hivatalosan is elismerte, hogy néhány Wii nem képes beolvasni a Super Smash Bros. Brawl lemezeket: egyesek szerint mindez a cigifüst miatt történhet.

Haze - nem lesz Xbox 360 konzolra

A Free Radical új játéka, a Haze nem fog megjelenni Xbox 360 konzolra - hangzott el a bejelentés a Wembley Stadionban zajló Play.com rendezvényen.

HWSW: Holnaptól letölthető a Windows Vista SP1

Megbízhatónak tűnő források szerint március 18-án, kedden érkezik a felhasználókhoz a Windows Vista első szervizcsomagja - írja Nagytestvérünk, a HWSW.