Hírarchívum - 2008. június

Szárnyaló Call of Duty 4 eladások

Az Infinity Ward által készített Call of Duty 4, amely a II. világháború helyett a modern környezetbe helyezte a játékosokat, átlépte a 10 milliós álomhatárt.

Bruce Willis játszhat a Kane & Lynch moziban

A Kane & Lynch: Dead Men alapján készülő mozifilm két főszereplője Bruce Willis és Billy Bob Thornton lehet, ebből az egyik szinte már biztos befutó.

Már készül a Tenchu negyedik része

Már készül a Tenchu sorozat legújabb része. Sötétben lopakodás, dobócsillagok, mesteri katanaforgatás - ez az igazi nindzsa életérzés!

Street Fighter IV - 194 új kép és 5 videó

194 új kép és 5 videó érkezett az idén karácsonykor PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra megjelenő Street Fighter IV-ből. Nem semmi anyagok!

Battlefield: Bad Company - videók a harctérről

Négy új videó érkezett az EA Dice által fejlesztett FPS, a legújabb Battlefield epizód, a Bad Company kapcsán, amely a modern hadszíntérre helyezi a játékosokat.

Bejelentették a Dokapon Kingdom-ot

Dokapon királya felajánlotta neked trónját, cserébe viszont azt kéri, hogy verd vissza a szörnyek vadul támadó hordáját. Viszont nem csak te kaptál ilyen ajánlatot...

Látnivalók kíséretében mutatkozik be a Spyborgs

A Capcom bejelentette legújabb, Nintendo Wii exkluzív akciójátékát, melyben öt, bionikus erővel felvértezett szuperkém száll szembe a gonosz erőkkel.

Prizefighter aranyjelentés, képek és videó

Elkészült a Don King Presents: Prizefighter című boxolós sportjáték Xbox 360-as változata. A Wii és a DS verziók késnek, rájuk idén év végéig sajnos várni kell.

The Day - premier képek és infók

Megtekinthetők az első igazi The Day screenshotok. A Reloaded Studios által készített MMORPG az időutazás különös világába kalauzolja el a játékosokat.

Premier képek és videók a Dark Void-ból

A Capcom felügyelete alatt készül a Dark Void nevű TPS játék, amelyet végre mozgás közben is megtekinthetünk két videó keretén belül.