Hírarchívum - 2008. június

Still Life 2 bejelentés és képek

Victoria McPherson hamarosan visszatér, hogy egy újabb sorozatgyilkos kilétére derítsen fényt, miközben egy másik nyomozó holléte után is kutat.

Csendesen startolt a láncdohányos Metal Gear 4

Japánban már kapható a Metal Gear Solid 4, a nyitóbuli elmaradt, de sor azért volt rendesen. A premier után kiderült, hogy az Öreg Snake keményen rákapott a cigire.

Way of the Samurai 3 - befutottak az első képek

Sikerült néhány scannelt képet szereznünk a Way of the Samurai tegnap leleplezett, ezúttal kizárólag Playstation 3-ra készülő legújabb részéről.

Bemutatkozik a Panzerkrieg: Burning Horizon II

A CDV bemutatta a Panzerkrieg: Burning Horizon II című második világháborús valós idejű stratégiáját, mely egyben folytatás is a Blitzkrieg: Burning Horizon-hoz.

A három S-ses demó nagy napja

SimCity Societies, Sins of a Solar Empire és Supreme Ruler 2020. Ennek a három S-ses játéknak mind ma érkezett meg a kipróbálható demója.

Tölthető a Race Driver: Grid első javítása

Codemasters mára virradóra kiadta a Race Driver: Grid 1.1-es PC-s frissítését. A javítás kizárólag a boltban vásárolt verzióval használható.

Film készül a Turok alapján?

Azt hinnénk, szinte az összes képregényhős bemutatkozott a filmvásznon is, a videójátékokból is ismert Turok alapján viszont még nem készült mozi.

Letölthető a Dark Sector kipróbálható változata

Bár a Dark Sector már hónapok óta kapható, demó még nem készült belőle: a játékról megoszlanak a vélemények, így érdemes volt várni a vásárlással.

Konzolos MMO-t fejleszt a Turbine

A The Lord of the Rings: Online - Shadows of Angmar című MMORPG-t jegyző Turbine Entertainment a minap megerősítette, hogy konzolos MMO-n dolgoznak.

Már készül a Way of the Samurai 3

Már készül a Capcom és a Spike stúdió Way of the Samurai című, kétes sikereket elért sorozatának harmadik darabja, ezúttal kizárólag Playstation 3 konzolokra.