Hírarchívum - 2008. június

Age of Conan - túl az 1 millión

A Funcom által fejlesztett Age of Conan: Hyborian Adventures remekül teljesít. Alig több, mint két hét alatt már 1 millió példányt értékesítettek belőle.

Leépítések a LucasArts-nál

A Star Wars játékokat jegyző LucasArts nagy bajba kerülhetett, mert a hírek szerint kénytelenek voltak 100 dolgozótól megválni. Az egyikük elárult néhány információt.

A PS3-as Bioshock más lesz

A Sony gépére készülő Bioshock néhány extrát is tartalmazni fog, hogy ezzel engeszteljék a Playstation 3 tulajokat, amiért ők késve kapják meg a játékot.

Afrika - egy fényképész élete

Újabb mozgóképet csodálhatunk a készülő Afrikából, amelyben egy fényképész bőrébe bújva kell meghódítanunk a szavannák gyönyörű világát.

Lezárult a seven m nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a seven m jóvoltából három eredeti, teljesen magyar nyelvű játékot ajándékoztunk el. A szerencsés nyerteseknek gratulálunk!

Duke Nukem Forever - az első gameplay jelenetek!

Hölgyeim és Uraim, megérkeztek az első gameplay jelenetek az immáron több mint 10 éve várt új Duke Nukem játékból. Nem hittük volna, hogy ezt megéljük!

Tölthető a PC-s Call of Duty 4 Variety Map Pack!

Letölthető a sokak által várt Call of Duty 4 Variety Map Pack PC-s verziója, amit egy 1.6-os patch formájában kapunk meg - és az egész nem több, mint 283 MB!

The Sims 2: Apartment Life és Apartment Pets

Vége a kertvárosi életnek, a The Sims 2: Apartment Life kiegészítőben szimjeink társasházba költöznek, ami persze még több drámát és bonyodalmat okoz életükben.

Megérkezett a Civilization Revolution demója

A Devil May Cry 4 és a Battlefield: Bad Company demó után egy újabb próbaverzióval gazdagodtunk a mai napon, ami nem más, mint a Civilization Revolution!

Immáron hivatalos: nem lesz PS3-as Red Alert 3

Tegnap vonakodva számoltunk be róla, most viszont immáron hivatalossá vált az infó, miszerint nem lesz PS3-as változata a Red Alert 3-nak.