Hírarchívum - 2008. június

Crysis Warhead infómorzsák

A tegnapi bejelentés után végre néhány információt is megtudhatunk a Crytek által fejlesztett Crysis Warhead című játékról, amely egy kiegészítő lesz.

Battlefield: Bad Company demó PS-re és X-re

Ahogy azt az EA Dice munkatársai megígérték, a mai naptól elérhető a Battlefield: Bad Company kipróbálható verziója Playstation 3-ra és Xbox 360-ra is.

Tölthető a Devil May Cry 4 PC-s demója

Végre elérkezett az idő, hogy a PC tulajok is kipróbálhatják a Devil May Cry negyedik részét, egy demo formájában, amelyet 10 percen át püfölhetnek.

The Bourne Conspiracy 5 gigabájtot telepít

A június 28-án megjelenő The Bourne Conspiracy is beáll azon játékok sorába, amelyek előszeretettel telepítik fel magukat a Playstation 3 merevlemezére.

Ilyen lesz a Fallout 3 gyűjtői kiadása

Régebben már beszámoltunk róla, hogy mit is fog tartalmazni az ősszel megjelenő Fallout 3 gyűjtői kiadása, ám most végre szemügyre is vehetjük a tartalmát.

Leállították a Playstation 3-as Red Alert 3-at is?

Az Electronic Arts törölte a Red Alert 3 Playstation 3-as változatát a hivatalos megjelenési listájáról - bár a projekt megszűntét egyelőre nem jelentették be.

Eight Days és The Getaway - végleg törölve!

A SCEE London Studio két nagyon ígéretes Playstation 3 játék, az Eight Days és a The Getaway fejlesztésének leállításáról számolt be ma este.

Crysis Warhead - immáron hivatalosan is!

A CryTek idén márciusban védette le a Crysis Warhead nevet, most pedig hivatalosan is felfedték: igen, stúdiójukban valóban készül egy játék ilyen címmel.

Niko akár Xbox 360-at is ölhet

Az Xbox 360 tulajdonosoknak javasolt, hogy ha a játékmenetben lassulást, fagyást tapasztalnának, akkor kezeljék óvatosan a játékot és töröljék a mentett állásokat.

Alone in the Dark - küzdj az életedért!

Új videó látott napvilágot az Atari gondoskodó felügyelete alatt készülő Alone in the Dark-ból, amelyben ezúttal a harcot vehetjük szemügyre.