Hírarchívum - 2009. október

Dawn of War II - megjelent a The Last Stand

Ahogy a készítők megígérték, a minap letölthetővé vált a Warhammer 40.000: Dawn of War II ingyenes kiegészítője, a The Last Stand.

Peace Walker - PSP-t vesztek, ha meglátjátok!

Hideo Kojima a napokban érdekes kijelentést tett: a Metal Gear Solid: Peace Walker lesz az a játék, amiért az emberek a boltba fognak rohanni PSP-t vásárolni.

Tegrával szerelik fel az új Nintendo DS-t?

Bár a Nintendo tagad, komoly technikai előnyhöz juthatna a következő Nintendo DS, ha valóban az Nvidia Tegra rendszerchipje hajtaná majd.

Letölthető a Wolfenstein demója

Jóval a bolti megjelenés után, de végülis elérhetővé vált a Wolfenstein PC-s demója - az új Wolfról megoszlanak a vélemények, döntsd el Te, hogy tetszik-e!

Egyszerűsödik a Madden NFL

A Madden NFL kétségtelenül napjaink egyik legjobb játéksorozata, ám tény, hogy sokszor még azoknak is megyűlik a baja vele, aki ismeri a sport szabályait.

Kojima folytatná a Zone of the Enders sorozatot

Hideo Kojima több címet is szeretne még készíteni, de egyik legfontosabbnak tartja a Zone of the Enders folytatását a jelenlegi generációra.

Végre elkészült a CryEngine 3.0

A Crytek tegnap nagy örömmel értesített mindenkit, hogy a következő generációs motorjuk teljes egészében elkészült, és a fejlesztők rendelkezésére áll.

Női főszereplő lehet az Assassins Creed 3-ban

A játék producere, Sebastien Puel egy interjú során elmondta, hogy a harmadik részben akár egy női főhős is elképzelhető, a II. világháború idején.

Tovább késik a Splatterhouse megjelenése

A Namco Bandi bejelentette, hogy az eddiginél is tovább fog késni a Splatterhouse megjelenése, ám a szomorú hír mellé 8 új képlopatot is mellékeltek.

Már fejlesztik az inFamous folytatását?

A Sucker Punch már nagyban dolgozik a remek inFamous folytatásán, legalábbis a főszereplő hangját alakító David Sullivan Twitter bejegyzése szerint.