Hírarchívum - 2009. október

Mobilize - Ha érdekelnek a mobiljátékok!

Érdekelnek a legújabb és legérdekesebb mobiljátékok? Szeretnéd a legjobb alkalmazásokkal ellátni a telefonod? Akkor irány a Mobilize.hu!

Az Activision nem akart modern Call of Duty-t

A Modern Warfare talán a legnépszerűbb és legsikeresebb Call of Duty játék, noha az Activisionnek eleinte nem tetszett a modern háború ötlete.

Megerősítették az Alpha Protocol késését

A múlt héten szárnyra kapott pletykák igaznak bizonyultak, az Obsidian fejlesztésében készülő Alpha Protocol tényleg nem jelenik már meg az idén.

A Nintendo idén a világ legjobb cége

Tudjuk, hogy a Nintedót manapság nem kell félteni, s ezúttal a Business Week is úgy látta, hogy a Nintendo megérdemli idei toplistájának első helyét.

Film készülhet a Call of Duty alapján?

Elképzelhető, hogy kedvenc háborús sorozatunk lehet a következő játék, amely alapján mozifilmet készítenek - az adaptáció kapcsán a Hitman rendezője is szóba jött.

DJ Hero - fény derült a végleges mixlistára

Október végén érkezik a Guitar Hero nyomdokain haladó DJ Hero, így éppen ideje volt leleplezni a nagyközönség előtt, hogy milyen mixekre számíthat a játékban.

Operation Flashpoint 2 - az utolsó látnivalók

Boltokban az Operation Flashpoint második része, a Dragon Rising, a fejlesztők pedig két új videóval kedveskedtek nekünk a megjelenés alkalmából.

Hivatalosan is bemutatkozott az Epic Mickey

Ahogy azt pár hete megígérték, a minap hivatalosan is bemutatásra került az Epic Mickey, mely a népszerű Disney-hősöket vonultatja fel cyberpunk környezetben.

Egy gép árának fele lesz az új Xbox Wi-Fi adapter

Az amerikai GameStop áruházban már előrendelhető az új Xbox 360 Wi-Fi adapter. A kis kiegészítőt 100 dollárért vesztegetik, ami pont a fele egy új Arcade csomagnak!

HWSW: Három ok, amiért a PSPgo bukás lehet

Az új PSPgo jelentősen átalakult az elődökhöz képest, de alig változott előnyére, ráadásul a Sony éppen a leghűségesebb vásárlóinak int be az új típussal.