Hírarchívum - 2009. október

Aliens vs Preadator - Vadásznak a vadászra

A Rebellion által fejlesztett játékban összecsap a három fél, hogy eldöntsék, melyik faj méltó az életben maradáshoz, és melyik tűnik el örökre.

Ismét képeken a Command & Conquer 4

Újabb képek láttak napvilágot az EA Games által fejlesztett játékból, amely folytatja a Command & Conquer univerzum történetét, és jövőre érkezik.

Bemutatkozik a Jurassic: The Hunted

A gyalázatosan sikerült Soldier of Fortune: Paybacket fejlesztő Activision Value új FPS-t készít, melyben Turokra hajazó dinóvadászatra invitálja a játékosokat.

Izmos gép javallott a PC-s Force Unleashedhez

Fény derült a Star Wars: The Force Unleashed megjelenés előtt álló PC-s verziójának gépigényére - a játék nem fut el akármin, megköveteli magának az erős vasat!

Dragon Age: Origins - letölthető a karakterkészítő

Füstös kocsmák mélyén, öreg tölgyfa asztalok mellett beszélik különböző népek - van itt törpe, ember és elf is -, hogy valami nagy dolog készülődik...

Assassin's Creed 2 - Ezio brutális harcmodora

Szerelemben és háborúban mindent szabad, ahogy ezt az új fejlesztői videó is bizonyítja, amelyben Ezio brutális harcmodorát ismerhetjük meg.

Négy perces Heavy Rain mozgókép

Négy perces videón leshetjük meg a Quantic Dream csodáját, a kizárólag Playstation 3-ra érkező, Heavy Rain nevet viselő játékot, amely jövőre érkezik.

PS3 nélkül nem lehetett volna Uncharted 2

A Naughty Dog egyik fejese, Evan Wells elárulta, hogy a Playstation 3 remek hardvere nélkül nem lett volna ilyen az Uncharted folytatása.

Januárban érkezik a Mass Effect folytatása

A Bioware ma bejelentette, hogy a remek szerepjáték, a Mass Effect folytatása nem is oly sokára, egészen pontosan január 26-án kerül az üzletek polcaira.

Mozgásban a God of War Collection

Nem is oly rég a Sony bejelentette, hogy Playstation 3-ra is elkészül a God of War első és második része, amelyet most végre mozgásban is láthatunk.