Hírarchívum - 2009. október

Battle.net használatra kötelez a Blizzard

A Blizzard elérkezettnek látta az időt, hogy a nagyszerű Battle.net rendszerét kötelezővé tegye, ezzel megkönnyítve a saját és a felhasználók dolgát is.

LEGO Rock Band - befutott a hivatalos számlista

Megérkezett a november 3-án megjelenő LEGO Rock Band teljes, hivatalos számlistája - úgy tűnik, a játék a "családbarát" zenéket részesíti előnyben.

iPhone-ra is megjelenik a Red Alert

Alig tíz napot kell várni, s iPhone-ra is megjelenik a Command & Conquer: Red Alert - nem, nem direkt átirat lesz, inkább amolyan telefonra igazított verzió.

Army of Two: The 40th Day kedvcsinálók érkeztek

Két új trailer érkezett az Army of Two folytatásáról, a The 40th Dayről - Salem és Rios keményebb, mint valaha, januárban újra találkozunk velük!

Rodat is besegít a Warcraft-film készítésénél

A Ryan közlegény megmentése című film forgatókönyvírója is csatlakozott a készülő a Warcraft-film stábjához - egy biztos, a Blizzard nem bízza a véletlenre!

Péntekig tart a GeForce GTX 260 nyereményjáték

Nyereményjátékunkban egy Gigabyte GeForce GTX 260 Super Overclock videokártyát sorsolunk ki. Az akció péntekig tart, és még nem késő jelentkezni!

Bezárult a kínai online játékpiac a külföldiek előtt

Kínában komolyodik a helyzet, már ami a videójátékok piacát illeti: a piacszabályozó GAPP megtiltotta, hogy külföldi cégek fektessenek be a kínai játékpiacon.

Star Trek Online - Klingonok is lehetünk

A Star Trek Online vezető producere, Craig Zinkievich elárulta, hogy ha szeretnénk, akkor akár klingonnal is játszhatunk majd az online szerepjátékban.

The Old Republic - Így készült a Coruscant

Az új Star Wars: The Old Republic fejlesztői videón megismerhetjük a Coruscant bolygó készültét, köszönhetően a fejlesztők kommentárjának.

Balance Boardot használnának a repülőtereken

Az amerikai Belbiztonsági Minisztérium módosított Balance Boardot használna a repülőtereken, hogy kiszúrják vele az esetleg veszélyes utasokat.