Hírarchívum - 2009. október

Assassins Creed 2 - Ezio halálos fegyverarzenálja

Az új videónak hála megismerhetjük a fiatalkori Leonardo da Vincit, aki ellátja Eziot a halálos fegyverekkel, amely sok bűnös ember vesztét okozza majd.

2015-ig bizotsan lesz a Halo franchise

A Microsoft egyik embere, Frank O' Connor, aki a Halo sorozatért felelős elárulta, hogy még hat évig biztosan életképes a sorozat, de nem csak játékként.

GTA: Episodes from Liberty City - Újabb előzetes

Már csak néhány hetet kell várni, hogy megérkezzen a Rockstar Games által fejlesztett játék, a GTA 4 letölthető tartalmainak dobozos változata.

The Forgotten Sands lehet az új Prince alcíme

Kevés olyan játék volt, amely annyira megosztotta a közönséget, mint a Prince of Persia - a Ubisoft talán az új résszel igyekszik újraegyesíteni a rajongói tábort.

Max Payne 3 - kiszivárgott az előzetes?

A júniusi Game Informer előzetes óta nem igazán hallottunk a Max Payne harmadik részéről, most is csak egy kiszivárgott teaser trailer törte meg a csendet.

Forza Motorsport 3 - megérkezett a teljes autólista

Már nem kell sokat várni a Forza Motosport harmadik részének megjelenéséig, ám addig is kaptunk némi szemezgetni valót a készítőktől.

Cities XL - mozgásban a SimCity utódja

A most kiadott videók bemutatják, milyen újításokkal, milyen ötletekkel bír a játék. Elképesztő mennyire egész embert fog kívánni, hogy sikeresek legyünk benne.

Interstellar Marines - elindult a hivatalos oldal

Mikor anno először hallotam róla, s láttam trailerét, megtetszett. Aztán jó ideig csend vette körül. Most végre megint hallat magáról az Interstellar Marines!

Okóber 30-án megérkezik a Wii Fit Plus

A Wii Fit Plus 2009. október 30-án kerül az európai boltokba, új testi és lelki gyakorlatokat nyújtva és még jobban megkönnyítve az otthoni edzésedet.

Tony Hawk: Ride - Dallista és Mii karakterek

Az Activision ma bejelentette, hogy a Nintendo Wii tulajok akár saját avatárjaikkal is játszhatnak majd, valamint a végleges dallista is megtekinthető.