Hírarchívum - 2009. október

Forza 3 és Lips - premier előtt a Mammut 2-ben

2009 október 17-én szombaton, a Mammut 2 földszintjén, a szökőkútnál megjelenés előtt próbálható ki a Forza Motorsport 3 és a Lips: Number One Hits.

Splinter Cell: Conviction - Újabb fejlesztői videó

Még a TGS-en mutatták be a fejlesztők a videót, ám a Ubisoft csak ma volt hajlandó közkincsé tenni Sam Fisher első bevetését, amelyben a lánya gyilkosát keresi.

HWSW: A Gartner szerint már növekszik a PC-piac

A Gartner adatai szerint a harmadik negyedévben növekedett a PC-piac, sőt talán vissza is kapaszkodott a válság előtti szintre - számolt be róla a HWSW.

Olvass GK-t, és oszd meg iWiW-en, Facebookon

A Gamekapocs hírei és cikkei mostantól egyetlen gombnyomásra megoszthatóak iWiW-en, Facebookon és Google Readeren is. Hátha érdekli a haverokat!

Szavazz! Milyen gyakran jársz moziba?

Újabb felmérést indítunk itt, a GK-n! Ezúttal arra vagyunk kíváncsiak, hogy milyen gyakran jártok moziba, mennyire szeretitek a filmeket. A segítséget előre is köszönjük!

Megérkezett a Band Hero demója

Az Xbox LIVE rendszerről már tölthető a Guitar Hero sorozatot is készítő Neversoft új játékának, a Band Hero-nak a kipróbálható demója.

250 GB-os Playstation 3 modell két hét múlva

Új modellel bővül a Playstation 3 Slim sorozat. A 250 GB-os merevlemezzel felszerelt változat már november elején a boltokba fog kerülni!

Hamarosan megérkezik a Left 4 Dead 2 demója

A Valve bejelentette, hogy a Left 4 Dead folytatásának kipróbálható verziója hamarosan elérhető az a Microsoft konzolján játszó játékosoknak.

Újdonság! Info dobozok a Gamekapocs cikkekben

Apró érdekességgel bővülnek a Gamekapocs cikkek. A játékteszteknél és az előzeteseknél mostantól kis, háttér információkat tartalmazó dobozok is megjelennek!

Zandagort - új magyar online stratégiai játék

Új, magyar online stratégiai játék jelent meg a neten. A Zandagort a 35. században játszódik, a konfliktust pedig az Andromédából érkező idegenek okozzák.