Hírarchívum - 2009. október

Ilyen lett volna a Dirty Harry játék

A Piszkos Harry című film alapján készülő játékot 2005-ben jelentette be a Warner és a Collective, a fejlesztéseket az idők során viszont leállították.

God of War III - Milyen lenne FPS nézetben?

A játékon munkálkodó Ken Feldman felvetette az ötletet, hogy milyen lenne, ha Kratos legújabb kalandjait a megszokottal ellentétben FPS nézetből látnánk.

Mozgásérzékelős lehet a Pro Evolution Soccer

A Pro Evolution Sorozat atyja, Shingo Takatsuka elárulta, hogy nagyon érdeklődik a Sony és a Microsoft mozgásérzékelős technológiája után.

Film készül a Spore alapján

Hollywood tartalékai sosem fogynak ki, ötletből sosincs hiány. Ha már a Monopoly alapján is film készül majd, a Spore igazán nem jelenthet gondot nekik.

Két demó érkezik az új Ratchet & Clankhez

A készítők augusztus végén megígérték, hogy még megjelenés előtt kipróbálható lesz a Crack in Time, ám mint az kiderült, két különböző demó is rendelkezésünkre áll majd.

Folytatódnak Matt Hazard kalandjai

A tavasszal megjelent Eat Lead alapötlete vicces volt, a játék a megvalósítás miatt azonban nagyot bukott - a fejlesztők viszont még mindig nem adják fel.

PSP-re is elkészülhet az Uncharted

A Naughty Dog elnöke szívesen áldását adná a méltán népszerű Uncharted egy PSP-s verziójára, noha nem valószínű, hogy pont ők fogják elkészíteni az átiratot.

Elkészült a PlayStation 3 Slim hordozható változata

Ben Heckedorn már nem egy konzolt tett hordozhatóvá, s ezúttal a nemrégiben megjelent PlayStation 3 Slimből is tökéletesen működő laptopot készített.

Letölthető lesz a Dragon Age karakterkészítője

A Spore példáját követve a BioWare is letölthetővé teszi a Dragon Age karakterkészítőjét, melyben már a játék megjelenése előtt megálmodhatjuk játékbeli hőseinket.

Akár ingyenesen is jászható lesz a CrimeCraft

Noha a CrimeCraft szerverei csak mostanában indultak el, a fejlesztők - valószínűleg a mérsékelt siker miatt - máris új előfizetési akciókat jelentettek be.