Hírarchívum - 2009. október

A UbiSoft megvette a Trackmania fejlesztőit

A UbiSoft gyors tárgyalások után a héten véglegesíti a Trackmania sorozatot készítő Nadeo cég felvásárlását. Mi lesz a Trackmania 2-vel?

Sphere kódnéven készül a Sony mozgásérzékelője?

Az eddig névtelen mozgásérzékelős vezérlő Sphere kódnéven készül, legalábbis a Joystiq értesülései szerint, akik a Sega egyik fejesétől tudják ezt.

Újabb Platinum Hits kiadású Xbox 360-as játékok

A Microsoft ma bejelentette, hogy hamarosan újabb Platinum Hits kiadású játékok érkeznek, köztük az utóbbi idők legnagyobb címeivel, amelyek még olcsók is.

Megvan a Warcraft-film végleges címe?

A pletykák szerint megvan a Warcraft-film végleges címe - az imdb úgy tudja, Warcraft: The Rise of the Lich King néven készülhet el Sam Raimi mozija.

Friss információk a Modern Warfare 2-ről

Csúszhat a PC-s verzió megjelenése, nem lesz bétateszt, és fény derült a többjátékos mód pályáinak listájára - friss hírek következnek az új Call of Duty-ról.

Final Fantasy XIII - az új trailer angolul

Múlt héten már bemutattuk Nektek a Final Fantasy XIII legújabb trailerét, ám abból a videóból nem sokat érthetett az, aki nem járatos a japán nyelvben.

Hétfő esti galériafrissítés

Ma esti galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint az Assassins Creed 2, a The Witcher 2, a Gran Turismo 5 vagy a James Cameron's Avatar.

Modern Warfare 2 - Nagyszerű előzetes érkezett

Az Activision marketingesei is értenek a remek előzetesek készítéséhez, ugyanis remekül sikerült a játék új kedvcsináló videója, tele ingame jelenetekkel.

Új rovat indul a Gamekapcson!

A Gamekapocs legújabb rovatában komolyabb vizekre evezünk, és különböző hardvereket tesztelünk le nektek. A sorozat havonta jelentkezik majd, első rész ma debütál!

Novemberben érkezik a PSP-s LittleBigPlanet

Már nem kell sokat várni, hogy PSP-n is tiszteletét tegye az elmúlt évek egyik legaranyosabb és legjobb Playstationös játéka, a LittleBigPlanet!