Hírarchívum - 2009. október

Queen-dalok érkeznek a Rock Bandhez

Bár a Rock Band széria számos lemezes kiadáson és még több letölthető extra tartalmon van túl, Queen-dalok nem igen kényeztették a rajongók fülét.

Hazai eladási toplista - tarolt a Halo 3: ODST

Még a Need for Speed: Shiftet is legyűrte a Halo 3: ODST, az előrendelői akciók révén pedig a Ninety Nine Nights és a Kingdom Under Fire eladásai is fellendültek.

Mégsem készül el a Dungeon Lords folytatása

Mérsékelt sikert aratott a 2005-ben megjelent Dungeon Lords, ám ahhoz elég jól szerepelt, hogy a kiadó egy kiegészítőt és egy második részt rendeljen a fejlesztőktől.

Novemberben jön a PSP-s Ghostbusters

Bár a Ghostbusters játékadaptációját az összes platformra bejelentették, a PSP-s verzió még mindig nem jelent meg, s úgy tűnik, novemberig nem is fog.

GTA: Episodes from Liberty City trailer

Az új mozgóképen bemutatkozik Armando, Henrique és a The Lost and Damned szereplője, Brian. Már nem kell sokáig várni, és megérkezik a lemezes változat is.

Epizódokban jelenik meg a Hydrophobia

Az Xbox World 360 magazin a mai napon nyilvánosságra hozta, hogy a Hydrophobia három részben fog megjelenni az Xbox Live rendszerén keresztül.

Assassins Creed 2 - Hírek és egy vadi új videó

Ahogy közeledik a játék megjelenése, a kiadó egyre többet és többet mutat nekünk, hogy meghozza a kedvünket Ezio nem mindennapi kalandjaihoz.

Magyarországon is elstartolt a FIFA 10

A mai napon hivatalosan is elstartolt hazánkban a FIFA 10. A premiert az Electronic Arts sztárfocistákkal, csinos lányokkal, Kokóval és egész délutános játékkal ünnepelte.

Megújultak az OGC oldalak

Megújult arculattal és kibővített tartalommal jelentkezik az OGC lapcsalád, amely az online játékosokat összefogó, közösségeket építő és informáló portálcsoport.

Blogolj és nyerj laptopot, Xboxot! Smarter Hungary

Célegyenesben a Smarter Hungary blogíró verseny. Október 31-én gazdára talál minden ajándék, viszont jelentkezni továbbra sem késő!