Hírarchívum - 2009. október

Hamarosan elkezdőnek a Dead Space 2 fejlesztései

Boltokban a Dead Space: Extraction, ideje az igazi folytatásra koncentrálni! A játékot készítő Visceral Games új munkatársakat keres a fejlesztéshez.

Modern Warfare 2 - úton az első pályacsomag

Nem újdonság, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 2-höz is érkeznek majd új, letölthető pályák, azonban most már azt is tudni, hogy mikor.

Októberben érkezik a Bayonetta japán demója

Messze még a megjelenés, ám aki egy kis akciót szeretne, az október 8-án belevetheti magát a Bayonetta demójába, feltéve ha beszéli a japánt.

Így készült a Halo 3: ODST rövidfilm

Ugye emlékeztek még a nem rég megjelent Halo 3: ODST kisfilmre, amelyben a magyar készítők munkája van? Nos, most azt is megláthatjátok, hogyan is készült.

PSP Go - a Sony több ellenkezésre számított

A mai naptól kezdve lehet megvásárolni a PlayStation Portable alaposan újratervezett változatát, a Go-t - az új konzol indulása nem volt zökkenőmentes.

Resident Evil 5: Alternative Edition részletek

A TGS-en a Capcom bejelentette, hogy készül a Resident Evil 5 rendezői változata, amelynek alcíme Alternative Edition lesz, és sok érdekességet fog tartalmazni.

Peter Molyneux nem kedveli a demókat

A Fable sorozat atyja nem kedveli a demókat, ugyanis szerinte teljesen tönkreteszik a játékélményt. Neki más elképzelése van a demó változatokról.

Az erotika is helyet kap az Assassins Creed 2-ben

Manapság nem ritka, hogy a játékokban helyet kapnak a különböző erotikus jelenetek, amelyeket az Assassins Creed folytatása sem fog mellőzni.