Hírarchívum - 2009. december

Crackdown 2 - Pacific City, a bűnözők városa

A Real Time Worlds játékából is érkezett egy új előzetes, amelyben Pacific City megfertőzött lakosságát láthatjuk, akikkel szemben felveszik a harcot a rend őrei.

Befutott az új Prince of Persia első kedvcsinálója

Májusban kerül mozikba a Prince of Persia alapján készült film, vele párhuzamosan pedig egy új játék is megjelenik PC-re, konzolokra és kézikonzolokra.

Mozgásba lendül a True Crime Hong Kong

Az éjszakai leleplezés után végre mozgásban is láthatjuk a legújabb True Crime epizódot, amely Hong Kong utcáira repít bennünket. Ismét remek akció vár ránk.

Arkham Asylum 2 - Joker megint nem bír magával

Eddig is nyílt titok volt, ám mára vált csak hivatalossá és egyben biztossá: minden idők legjobb szuperhősös akciójátéka folytatást kap!

Evolution alcímmel mutatták be az új Tront

Noha az új film elvileg Tron Legacy címmel kerül majd mozikba, a játékváltozat az Evolution megkülönböztető alcímet kapta - derült ki hajnalban az új trailerből.

Star Wars: The Force Unleashed 2 - az első trailer

Jövőre folytatódik a Star Wars: The Force Unleashed, s ahogy az az új videóból is kiderül, Starkiller még mindig nem az a gyámoltalan lélek, akit könnyű helyben hagyni.

Medal of Honor - realizmus mindenek felett?

Megmondom őszintén, a Medal of Honor: Pacific Assault egyáltalán nem tetszett, az Airborne-t már ki sem próbáltam, jövőre viszont a tékozló fiú visszatér a szülői házba.

Két percen át mozgott a Halo: Reach

Ahogy azt a készítők megígérték, a hajnalban megejtett Video Game Awards keretében levetítették az első Halo: Reach előzetest - nagyon kemény anyag lett!

VGA 2009 összefoglaló, díjak, leleplezések

Véget ért a videojátékok Oscar gálája, a VGA 2009. Számos nagy nevet lelepleztek, de tetemes mennyiségű új trailert is láttunk a jövő év sikervárományosairól!

Halo: Reach hivatalos oldal az atmoszférában

Még néhány óra választ el minket a Halo: Reach nagy, két és fél perces bemutatófilmjének leleplezéséig, a hivatalos oldalt már felőtte a Bungie.