Hírarchívum - 2010. július

14 perc a PlayStation Move társaságában

A csaknem negyedórás bemutatóban olyan játékok mutatkoznak be működés közben, mint a The Shoot, Move Party és a KungFu Rider. Csak szubjektíven.

Az amcsik nem szeretik a körökre osztott RPG-t

A Square Enix fejese, Yuji Horii egy nemrégiben közzé tett interjúban azt hangsúlyozta, hogy az amerikai piacon nem lehetnek sikeresek a körökre osztott RPG-ik.

Treyarch: egy LEGO Call of Duty működhetne

LEGO játékok terén el vagyunk kényeztetve, viszonylag sikereseknek mondhatóak és a Treyarch szerint egy Call of Duty is működhetne ebben az univerzumban.

A Respawn új játéka Halo-gyilkos lehet?

Michael Pachter, a népszerű elemző szerint az ex-Infinity Wardos alapítótagok új stúdiójának készülő játékát a Halo széria ellen küldheti harcba az EA.

Mass Effect-szerű beszélgetés Dragon Age II-ben

Nem csak az új főhős fog jobban hasonlítani Commander Shepardhoz, de néhány játékmechanikai elem is átkerül a Bioware másik RPG-sorozatából.

Távozása előtt mindent befejezett az AC designer

Patrice Désilets távozása semmilyen hatással nem lesz a készülő Assassins Creed: Brotherhood-ra, az úriember ugyanis befejezte a munkáját.

Sony: a következő generációban is utolsók leszünk

A Microsoft most is elsőnek jött ki, a Nintendo pedig azt csinál, amihez éppen kedve van, ezért a Sony a valószínűleg következő generációban is utolsó lesz.

Idén már PC-re is next-gen motorral jön a FIFA

A FIFA 11 végre PC-n is megörökli a PS3-as és Xbox 360-as változatok újgenerációs motorját - a nagy hírt maga Peter Moore, az EA Sports fejese jelentette be.

Mégsem kell valódi név a Blizzard fórumaihoz

A Blizzard meggondolta magát, a rajongók elégedetlenségét látva döntöttek úgy, hogy mégsem vezetik be a Real ID rendszert a hivatalos fórumaikon.

3D-s tévésorozat készül a Pac-Man alapján

2012-ben mutatkozhat be a Pac-Man alapján készülő 3D-s animációs sorozat - a világ egyik legnépszerűbb játékhőse legutóbb 1982-ben volt TV-sztár.